«Η Κοπεγχάγη δεν είναι στην καλύτερη φόρμα της, ακόμη ψάχνεται»

Metrosport Team18 Οκτωβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Δανός δημοσιογράφος της Tipsbladet, Σεμπαστιάν Στάνμπουρι, και μίλησε για την κατάσταση που βρίσκεται η Κοπεγχάγη, τις απουσίες που αντιμετωπίζει και το στυλ παιχνιδιού της.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Ο καιρός είναι καλός τώρα, ωστόσο έχει σταματήσει να βρέχει. Θα είναι κρύα βραδιά και θα έχει αρκετή βροχή την Πέμπτη. Η Κοπεγχάγη δεν είναι στην καλύτερη φόρμα της και έχει αρκετές απουσίες. Πέρασε ένα διάστημα που ήταν φορμαρισμένη και είχε 9 σερί νίκες, ακολούθησαν κάποιες ήττες σημαντικές και μία εξ αυτών από ομάδα δεύτερης κατηγορίας στο Κύπελλο. Το ταβάνι της δεν είναι πολύ υψηλό, κάποια παιχνίδια που θα έπρεπε να τα έχει κερδίσει και δεν το έκανε. Είναι μεγάλη απώλεια ο Ζέκα. Αμφίβολος είναι ο Κρίστιανσεν (αρ.μπακ), τραυματίες είναι οι Φαλκ (μέσος) και Στάγκε (μέσος)».

Για το στυλ παιχνιδιού της Κοπεγχάγης: «Είχε τον Σολμπάκεν προπονητή και είχε ξεκάθαρο τρόπο παιχνιδιού, άλλαξε προπονητή και άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού, θέλει να παίξει πιο επιθετικά και δεν έχει σταθερότητα. Είναι σε μια φάση που ακόμη ψάχνεται και δεν έχει σταθεροποίηση τι ακριβώς θέλει να παίζει. Τις περισσότερες φορές παίζει 4-2-3-1».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.