«Η Καλαμαριά να δώσει το αίμα της για την πατρίδα»

Metrosport Team07 Απριλίου 2020

Στη διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας προχωρά ο Ερασιτέχνης Απόλλων Καλαμαριάς, υιοθετώντας την πρόταση του δημοτικού συμβούλου, Αβραάμ Περσίδη, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» και μίλησε γι΄ αυτήν την πρωτοβουλία που πήρε ο ίδιος, αλλά και για την μεγάλη ανταπόκριση που έχει.

«Γρήγορα να τελειώσει αυτό το κακό που μας βρήκε. Είχα κάνει πρόταση σε όλους τους φορείς του Απόλλωνα να κάνουμε τράπεζα αίματος για την πατρίδα. Εμείς σαν προσφυγικό σωματείο από το 1926 ήταν χρέος μας να δώσουμε και το αίμα μας για την πατρίδα. Η Ελλάδα έχει σοβαρό πρόβλημα αιμοδοσίας όπως ανέφεραν και άνθρωποι του ΕΣΥ. Μετά την πρόσκληση που έκανα στον Απόλλωνα, το ίδιο βράδυ ο Ερασιτέχνης δέχτηκε και η αιμοδοσία θα γίνει στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της ομάδας στις 17 Μαΐου. 

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των Rossoneri, των παλαιμάχων του συλλόγου, της ομάδας φίλων Απόλλων Πόντου, της Ένωσης Ποντίων Καλαμαριάς, αλλά και πολλών πολιτικών παρατάξεων όπως του Άρη Τεμεκενίδη και του Θεοδόση Μπακογλίδη. Φυσικά κι σ΄ αυτό θα συμμετέχουν όλοι οι αθλητές και προπονητές του Απόλλωνα. Η Καλαμαριά να δώσει το αίμα της για την πατρίδα. Και επειδή οι Εκκλησίες θα είναι κλειστές, θέλω να πω σε όλο τον κόσμο αφού δεν θα μπορέσουν να κοινωνήσουν, να έρθουν να δώσουν αίμα». 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.