Κακοκαιρία «Ελπίς»: Απαγόρευση κυκλοφορίας από τα διόδια Μαλγάρων έως τον κόμβο Κλειδίου

Metrosport Team24 Ιανουαρίου 2022

Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας στα φορτηγά οχήματα ισχύει από τις 11:00 το πρωί στην ΠΑΘΕ από τα διόδια των Μαλγάρων έως τον κόμβο του Κλειδίου, σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας Θεσσαλονίκης, προς αποφυγή ατυχημάτων, λόγω της κακοκαιρίας “Ελπίς”.

Αναλυτικα η ενημέρωση:

Από την Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων (έντονη χιονόπτωση – παγετός) που εκδηλώνονται στον Νομό Αττικής αλλά και σε άλλες περιοχές της επικράτειας θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας.

Συγκεκριμένα από 11.00 ώρα σήμερα (24 Ιανουαρίου 2022) και μέχρι την ύφεση των καιρικών φαινομένων, ισχύει προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μικτού βάρους άνω του 3,5 τόνων και των Λεωφορείων, στο ρεύμα πορείας με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα επί του οδικού άξονα του Αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ, από διόδια Μαλγάρων έως κόμβο Κλειδίου.

Από τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εξαιρούνται τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης, τα οχήματα οδικής βοήθειας, τα οχήματα που μεταφέρουν αλάτι, καθώς και τα οχήματα που κατευθύνονται από κόμβο Κλειδίου προς Εγνατία Οδό.

Πηγή: thestival.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.