«Η ιστορία και ο εγωισμός μας προστάζει να μην τα παρατήσουμε»

Δημήτρης Καλαϊτζής07 Ιουνίου 2020

«Η ιστορία και ο εγωισμός μας προστάζει να μην τα παρατήσουμε», δήλωσε μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό (0-1) ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Βαρέλα.

«Δυστυχώς το σημερινό παιχνίδι δεν κύλησε όπως θέλαμε. Παίξαμε χωρίς τον κόσμο μας, ήταν ένα ματς αργό με πολλά σταματήματα, χωρίς ένταση και για εμάς ήταν αρκετά δύσκολο να προσαρμοστούμε σε όλη αυτή την ιδιαίτερη κατάσταση. 

Σ΄ αυτά τα ματς ο πιο τυχερός και αυτός που εκμεταλλεύεται τα λάθη είναι αυτός που κερδίζει. Προσπαθήσαμε όσο γινόταν να γυρίσουμε το ματς, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Όμως θα πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά στα επόμενα παιχνίδια. Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα πλέον, ήταν ήδη δύσκολα πριν την έναρξη των πλέι οφ με τον αντίπαλο να έχει μια διαφορά μέσα στο γήπεδο και εκτός από αυτό. 

Σε κάθε περίπτωση θα συνεχίσουμε να παλεύουμε γιατί το προστάζει η ιστορία μας και ο εγωισμός μας. Δεν περιμέναμε σήμερα να χάσουμε από τον Ολυμπιακό γιατί θεωρώ πώς έχουμε κάνει μια πάρα πολύ καλή δουλειά τις προηγούμενες μέρες στις προπονήσεις και δυστυχώς δεν βγάλαμε την ένταση σε αυτό το παιχνίδι. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για την πρώτη θέση, να κλειδώσουμε τη δεύτερη θέση και να κατακτήσουμε το Κύπελλο για να δώσουμε μια απάντηση μέσα στον αγωνιστικό χώρο. 

Το μυαλό είναι αυτό που καθοδηγεί τα πόδια και αυτός που είναι ο πιο δυνατός πνευματικά θα κάνει καλύτερα παιχνίδια. Εμείς είμαστε απογοητευμένοι από το σημερινό αποτέλεσμα, μείναμε μακριά από τον καλό μας εαυτό και μέσα από την σκληρή δουλειά θα μπορέσουμε να πετύχουμε αυτά που θέλουμε γιατί στον ΠΑΟΚ έχουμε μάθει να ζούμε υπό την πίεση των αγώνων και των στόχων και ο ΠΑΟΚ πρέπει να κυνηγάει τίτλους και εμείς ρεαλιστικά πρέπει να βγούμε δεύτεροι για να παίξουμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Εμείς θα αφήσουμε την κούραση για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.