Η ιστορία επαναλαμβάνεται μετά από 36 χρόνια για τον Καμπανιακό

Χρήστος Λιάπης02 Ιουνίου 2020

Με ομόφωνη απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ οι κυπελλούχοι των Ενώσεων θα αναδειχθούν μετά από κλήρωση ώστε να βγουν οι ομάδες που θα συνεχίσουν στο κύπελλο Ελλάδας.

 Στην ΕΠΣ Μακεδονίας αντίπαλοι στον τελικό θα ήταν ο Καμπανιακός και ο Αγροτικός Αστέρας.

 Η ομάδα της Χαλάστρας θα είναι στην κληρωτίδα για την ανάδειξη του εκπροσώπου της ΕΠΣΜ στο κύπελλο Ελλάδας, σε κληρωτίδα όμως ήταν και πριν 36 χρόνια για την ανάδειξη των ομάδων που θα ανέβαιναν στη Δ’ Εθνική. 

Τότε δεν υπήρχε η Α1 και μέσω των τεσσάρων ομίλων της Α’ κατηγορίας έβγαιναν οι δύο ομάδες που θα έπαιρναν τα δύο εισιτήρια ανόδου. Οι πρώτοι των τεσσάρων ομίλων ήταν οι Αχιλλέας Τριανδρίας, Μακεδονικός Λητής, ΑΕ Ποντίων και Καμπανιακός. Ακολούθησε η τελική φάση με τρεις αγωνιστικές που έγιναν σε ουδέτερα γήπεδα και η βαθμολογία ήταν:  Αχιλλέας Τριανδρίας 4, Καμπανιακός 4, ΑΕ Ποντίων 4, Μακεδονικός Λητής 0. Μετά από αυτή την εξέλιξη έγινε κλήρωση στα γραφεία της ΕΠΣΜ παρουσία και του προέδρου τότε της Ενωσης Δημήτρη Τουρασή. Τυχεροί ήταν οι Καμπανιακός και ΑΕ Ποντίων που ανέβηκαν στην Δ’ Εθνική. Αντίθετα μεγάλος άτυχος ήταν ο Αχιλλέας Τριανδρίας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.