Η Ισπανική Ομοσπονδία απολογήθηκε στη Ρεάλ για το λάθος του VAR στο ματς με την Έλτσε

Metrosport Team20 Οκτωβρίου 2022

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να έφυγε με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Έλτσε, αλλά οι "μερένχες" είχαν παράπονα από τη διαιτητική ομάδα του αγώνα και του VAR, καθώς ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Αλάμπα, με αποτέλεσμα σήμερα η Ισπανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου να απολογηθεί στους πρωταθλητές Ισπανίας για το λάθος.

Στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης, και ενώ η Ρεάλ βρισκόταν ήδη μπροστά στο σκορ με 0-1, οι παίκτες της "βασίλισσας" συνδυάστηκαν πανέμορφα μεταξύ τους με τον Μπενζεμά να βγάζει τον Αλάμπα απέναντι από τον τερματοφύλακα της Έλτσε, με τον τελευταίο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε, καθώς μέτρησαν ως οφσάιντ τον αγκώνα του Γάλλου επιθετικού, πριν την τελική πάσα στον Αλάμπα.

Η Ισπανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έστειλε απολογητική επιστολή στη Ρεάλ Μαδρίτης για την εν λόγω φάση και τόνισε πως θα εργαστούν όλοι οι αρμόδιοι για να μην επαναληφθεί τέτοιο λάθος. Ευτυχώς για τη "βασίλισσα" λανθασμένα ακυρωθέν γκολ του Αλάμπα δεν της στοίχισε, αφού επικράτησε με 3-0 επί της Έλτσε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.