Ιωάννα Μπέλλα: «Έχω κάνει μια επέμβαση στο στήθος, δεν μπαινοβγαίνω στα χειρουργεία»

Metrosport Team14 Ιανουαρίου 2023

Η Ιωάννα Μπέλλα μίλησε στο περιοδικό OK και τον Νίκο Γεωργιάδη και αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα για τις πλαστικές επεμβάσεις, αλλά και τις αντιδράσεις που είχε προκαλέσει παλαιότερα η δήλωσή της «και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι;».

Το γνωστό μοντέλο σχολίασε τη συμμετοχή της στο GNTM, μέσα από το οποίο έγινε γνωστή τηλεοπτικά, αλλά και όσα ακολούθησαν. «Όσον αφορά τις επεμβάσεις, θα πω ότι μία επέμβαση έχω κάνει, στο στήθος μου. Τα υπόλοιπα είναι ενέσιμα. Δεν μπαινοβγαίνω στα χειρουργεία. Ό,τι άλλο έχω κάνει δεν είναι μόνιμο, έξι μήνες κρατάει. Έγινα γνωστή από το GNTM και είμαι ευγνώμων για αυτό. Εκείνοι είχαν επικοινωνήσει μαζί μου και στον πρώτο και στον δεύτερο κύκλο, οπότε είχα ήδη φύγει στο Λονδίνο. Συζητήθηκα πολύ τότε, ακούστηκαν κάποια πράγματα που είχαν ενοχλήσει και εμένα και, κυρίως, τους γονείς μου. Μετά από ένα διάστημα συνήθισα, κατάλαβα πως ό,τι κι αν έλεγα, κάποιοι θα το ερμήνευαν αρνητικά.

Για αυτό ειδικά που έγινε τότε στον Γρηγόρη (σ.σ. Αρναούτογλου), βγήκα μετά και το εξήγησα. Προφανώς είμαι κατά της βίας, προφανώς δεν πρέπει καμία γυναίκα να τη δέχεται ποτέ. Ήμουν πιο μικρή και αυθόρμητη τότε, είπα κάτι χωρίς να βουτήξω τη γλώσσα μου στο μυαλό μου», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Η Ιωάννα Μπέλλα έχει περισσότερο από 1,7 εκατομμύρια ακόλουθους στα social media, με την influencer να έχει πλέον έδρα το Ντουμπάι! Συνηθίζει να παίρνει μέρος σε διαφημιστικά για μονοκατοικίες και διαμερίσματα στα Αραβικά Εμιράτα και μάλιστα τα καταφέρνει με ιδιαίτερη επιτυχία! Και πώς να μην έχει αφού… όπως θα δείτε και μόνοι σας παρακάτω η Ιωάννα Μπέλλα είναι… πιο καυτή από ποτέ!

Πρόσφατα πόζαρε από ουρανοξύστη με θέα το ψηλότερο κτίριο του κόσμου, μας έδειξε την εντυπωσιακή θέα αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτό. Όπως ήταν αναμενόμενο, άπαντες στάθηκαν στην εντυπωσιακή εμφάνισή της.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.