Η Ίντερ έκλεισε μετά τον Ταρεμί και τον Ζιελίνσκι για το καλοκαίρι

Metrosport Team13 Φεβρουαρίου 2024

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο η Ίντερ συμφώνησε για το καλοκαίρι από τώρα τους Πιοτρ Ζιελίνσκι και Μεχντί Ταρεμί προκειμένου να ενταχθούν στην ομάδα του Μιλάνου.

Η Ίντερ μπορεί να προελαύνει στην φετινή Serie A και να είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του 2ου σκουντέντου μέσα σε 4 χρόνια, ούσα στο +7 από την δεύτερη Γιουβέντους, ωστόσο οι διοίκηση εργάζεται πυρετωδώς για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας εν όψει της νέας χρονιάς.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι έχει συμφωνήσει ήδη με τους δύο ποδοσφαιριστές προκειμένου να ενταχτούν στον ιταλικό σύλλογο το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο λόγος για τον Μεχντί Ταρεμί της Πόρτο και τον Πιοτρ Ζιελίνσκι της Νάπολι.

Το συμβόλαιο του 31χρόνου διεθνούς επιθετικού με την Πόρτο λήγει στο τέλος της σεζόν, αφού όπως αναφέρει ο Ρομάνο οι δράκοι και οι νερατζούρι έδωσαν τα χέρια και ο Ιρανός αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το 2026, αποχωρώντας από τους Δράκους μετά από 4 χρόνια παρουσίας στον σύλλογο.

Με τον ίδιο τρόπο η Ίντερ έφτασε σε συμφωνία με την Νάπολι και με τον Πιοτρ Ζιελίνσκι. Ο Πολωνός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τους παρτενοπέι και όπως όλα δείχνουν μετά από 8 χρόνια θα αποχωρήσει από τον ιταλικό νότο και αναμένεται να γίνει κάτοικος Μιλάνου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 29χρόνος θα υπογράψει συμβόλαιο το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι το 2027.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.