Η ιδιαίτερη σχέση Τσόλακ-Γιαννίκη -Τι συνδέει τον Κροάτη με τον τεχνικό της ΑΕΚ

Κώστας Πετρωτός09 Ιανουαρίου 2022

Η αναβολή του ντέρμπι Δικεφάλων ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ δεν έδωσε την ευκαιρία-προς το παρόν τουλάχιστον και ανάλογα με το κατά πόσο ο 28χρονος φορ παραμείνει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ-να βρεθούν αντίπαλοι δύο άνθρωποι που στο παρελθόν συνεργάστηκαν στην ίδια ομάδα. 

Ο Αντόνιο Τσόλακ και ο Αργύρης Γιαννίκης υπήρξαν μέλη της ίδιας ομάδας την σεζόν 2011-2012. Στα 18 του, ο Κροάτης του ΠΑΟΚ ήταν ο βασικός φορ της Κ19 της Καρλσρούης, στον πάγκο της οποίας καθόταν ο 31χρονος τότε, νυν προπονητής της ΑΕΚ.

Γιαννίκης και Τσόλακ έχουν πολύ καλή άποψη ο ένας για τον άλλο και η αλήθεια είναι ότι ο Ελληνας κόουτς είχε την τύχη να δουλεύει τότε με μία πολύ ταλαντούχα φουρνιά παικτών, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Χακάν Τσαλχάνογλου, μεσοεπιθετικός της Ιντερ πλέον, όπως και ο Ιταλός διεθνής Βιτσέντζο Γκρίφο, που αγωνίζεται στην Φράιμπουργκ.

Στην φωτογραφία δεν είναι τόσο καλή η ανάλυσή της, μπορείτε να δείτε δεύτερο πάνω αριστερά τον Τσόλακ που διακρίνεται και από το βελάκι, στα δεξιά τον Γιαννίκη και κάτω δεξιά τον Τσαλχάνογλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκείνη την σεζόν, το 2011-12, ο Γιαννίκης στο μεγαλύτερο μέρος της ήταν πρώτος προπονητής, ωστόσο, διατέλεσε και ασίσταντ μάνατζερ. Ο Αντόνιο Τσόλακ είχε πετύχει 9 γκολ και είχε μοιράσει 5 ασίστ σε 17 παιχνίδια εκείνη την χρονική περίοδο (με βάση τα στατιστικά που μπορέσαμε να βρούμε.


Το ερώτημα, πλέον, είναι πότε θα οριστεί η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων κι αν τότε, ο Τσόλακ θα βρίσκεται στο έμψυχο δυναμικό του ΠΑΟΚ, καθώς, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις των ανθρώπων της Μάλμε ούτε η σουηδική ομάδα έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια απόκτησής του, την ώρα που δεν μπορεί να αποκλείσει κανείς το ενδεχόμενο να εμφανιστεί σοβαρή πρόταση από άλλη ομάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.