Η... γυμνή αλήθεια της Άναλιν ΜακΚορντ: «Σταρ του Prison Break ήταν ο κυρίαρχος και αφέντης μου»

Metrosport Team01 Οκτωβρίου 2021

Η Άναλιν ΜακΚορντ είχε πολλά ψυχολογικά προβλήματα και δεν μπορούσε να προχωρήσει σε σεξουαλικές σχέσεις λόγω της κακοποίησης που είχε υποστεί σε μικρή ηλικία. Όλα αυτά, μέχρι που συνάντησε τον Ντόμινικ Πάρσελ.

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της με την Μαρίσα Σάλιβαν, η σταρ του 90210, ο πρωταγωνιστής του Prison Break ήταν αυτός που την βοήθησε να σπάσει τα όρια που είχε θέσει στον εαυτό της, μέσω του BDSM.

«Δεν είχαμε κανονική σχέση, ήταν ο κυρίαρχος μου, ο Αφέντης μου, όπως τον έλεγα. Θα είναι πάντα ο άνθρωπος μου, ακόμα και τώρα που δεν είμαστε πια μαζί, ζει στο σπίτι μου, είμαστε οικογένεια», δήλωσε χαρακτηριστικά η ξανθιά καλλονή.

Στο παρελθόν, στην ηλικία των 19 ετών, η ηθοποιός είχε βιώσει ένα περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης, το οποίο τελικά την οδήγησε στο να κλειστεί εντελώς στον εαυτό της και να μην μπορεί να κάνει ξανά σχέση. «Ένας φίλος μου έμεινε στο σπίτι μου το βράδυ. Όταν ξύπνησα, τον είδα μέσα μου και πάγωσα. Το σώμα μου ήταν ακίνητο, δεν μπορούσα να κουνηθώ. Νευρίασα με τον εαυτό μου, επειδή δεν αντέδρασα», είχε δηλώσει η ηθοποιός.

Το συμβάν αυτό, την οδήγησε σε κρίσεις πανικού, ενώ έφτασε να κάνει καθημερινά ψυχοθεραπεία για να το ξεπεράσει.

«Ο Ντομινίκ Πάρσελ από το Prison Break έσπασε αυτό το τείχος. Το σώμα μου πριν δεν ένιωθε τίποτα, ούτε η ψυχή μου. Ο Παρσέλ όμως, ήταν ο καθρέφτης μου, δημιούργησε χώρο για εμένα, μπορεί να κάναμε μαζί το οτιδήποτε φαντάζεσαι, όμως ήταν ένας κύριος και τον εμπιστευόμουν. Δεν είχα εμπιστευτεί κανέναν πριν από εκείνον. Όμως, μαζί ανακαλύψαμε τα πάντα», εξήγησε.

Οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2011. Έκτοτε, είχαν χωρίσει πολλές φορές και τα είχαν βρει ξανά, μέχρι που έδωσαν οριστικά τέλος στην σχέση τους το 2018.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.