Γκλάντμπαχ για Κουλιεράκη - Δίνει ως και 3 εκατ. για το «αμυντικό κόσμημα»

Metrosport Team01 Δεκεμβρίου 2022

Πολλά είναι τα βλέμματα που έχει συγκεντρώσει πάνω του μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης. Η καλή του φήμη έχει φτάσει μέχρι και την Γερμανία, με τα δημοσιεύματα της χώρας να αποκαλύπτουν πως το όνομά του βρίσκεται πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Γκλάντμπαχ, για μια μετακίνηση που μπορεί να αποφέρει ως και 3 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, οι Γερμανοί έχουν βγει στο μεταγραφικό παζάρι και ψάχνουν για έναν στιβαρό, δυνατό κεντρικό αμυντικό. Στα εν λόγω «θέλω« τους φαίνεται πως ανταποκρίνεται και ο νεαρός Κωνσταντίνος Κουλιεράκης. Σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα, η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ έχει  στείλει σκάουτερ αρκετές φορές για τον νεαρό διεθνή παίκτη και εντυπωσιαστεί από τα χαρακτηριστικά του.

Προκειμένου να εξαγοράσει τον αμυντικό από το συμβόλαιό του στον ΠΑΟΚ που ισχύει μέχρι το 2025, η Γκλάντμπαχ θα έπρεπε να πληρώσει, όπως αναφέρει το δημοσίευμα ένα ποσό της τάξης των τριών εκατομμυρίων ευρώ, που είναι περίπου διπλάσιο από την τρέχουσα χρηματιστηριακή αξία του Κουλιεράκη. Βέβαια πρόκειται για έναν 18χρονο ποδοσφαιριστή του οποίου η αξία ανεβαίνει διαρκώς και αυτή είναι μια παράμετρος που δεν αγνοούν ούτε οι Γερμανοί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.