Η Γενική συνέλευση του συνδέσμου διαιτητών

Metrosport Team02 Ιουνίου 2020

Η γενική συνέλευση του συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020 και ώρα 6 το απόγευμα στην αίθουσα διδασκαλίας του Συνδέσμου (Πολυτεχνείου 17, β΄είσοδος).
  Εφόσον δεν υπάρξει απαρτία η συνέλευση θα επαναληφθεί την επομένη ημέρα Σάββατο 20 Ιουνίου 2020 και ώρα 6 το απόγευμα και πάλι, στον ίδιο χώρο και με θέματα: 1.- Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του ΔΣ για τη χρονική περίοδο από 01 Ιουνίου 2019 έως 31 Μαΐου 2020. 'Εκθεση εξελεγκτικής επιτροπής. Κριτική - προτάσεις. 2.- Απαντήσεις - διευκρινήσεις του ΔΣ στη κριτική που θα γίνει. 3.- Λήψη αποφάσεως, με φανερή ψηφοφορία, για τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό. 

*Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας και τον ΣΔΠ Θεσσαλονίκης καλούνται όλοι οι διαιτητές της Θεσσαλονίκης (εν ενεργεία και μη, παλαιοί και νέοι) να υποβάλουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, σύμφωνα με τον Κανονισμό Διαιτησίας,τις δηλώσεις προσφοράς υπηρεσιών για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Οι δηλώσεις θα κατατίθενται από τους διαιτητές σε ΔΥΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ στο Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης (Πολυτεχνείου 17 β΄ είσοδος, 3ος όροφος), από τη Τρίτη 09 Ιουνίου 2020 μέχρι τη Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 (καταληκτική ημερομηνία), καθημερινά και κατά τις ώρες 11 το πρωΐ έως 3 το μεσημέρι καθώς και 6 το απόγευμα έως 9 το βράδυ, μαζί με πρόσφατο αντίγραφο ποινικού μητρώου. Βασική προϋπόθεση υποβολής δηλώσεων είναι η οικονομική τακτοποίηση των διαιτητών.

Η επαναλειτουργία των γραφείων του Συνδέσμου (με τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής) θα ξεκινήσει τη Τρίτη 09 Ιουνίου 2020, μετά το κλείσιμο λόγω κορωνοϊού.

Σε περίπτωση που οι διαιτητές δεν υποβάλουν δήλωση προσφοράς υπηρεσιών στο παραπάνω χρονικό διάστημα δεν μπορούν να συμπεριληφθούν στους

αντίστοιχους πίνακες.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.