Η Γάνδη πεδίο μάχης λαμπρό και σταυροδρόμι προσπέρασης του Λουτσέσκου στον Αναστασιάδη

Γιώργος Πετρίδης26 Φεβρουαρίου 2022

17 Μαρτίου 2022. Μία ημερομηνία την οποία ο ΠΑΟΚ φιλοδοξεί να βάλει στις πιο ξεχωριστές της ιστορίας του εφόσον καταφέρει να αποκλείσει εκείνο το βράδυ τη Γάνδη για να βρεθεί στα προημιτελικά του UEFA Conference League. Αυτός που σίγουρα θα γράψει ιστορία εκείνο το βράδυ θα είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος κοουτσάροντας τον ΠΑΟΚ στα δύο ματς με τη Μίντιλαντ και συνολικά 12 φορές φέτος στο Conference League έφτασε τα 26 ευρωπαϊκά παιχνίδια στον πάγκο του και ετοιμάζεται μέσα από τα παιχνίδια με τους Βέλγους να βρεθεί στην κορυφή της σχετικής, ιστορικής λίστας του Δικεφάλου. Θα φτάσει στη ρεβάνς της Γάνδης τα 28 παιχνίδια στον πάγκο του για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, για να αφήσει στη δεύτερη θέση τον Άγγελο Αναστασιάδη που έχει 27.

Ο Ρουμάνος με την προχθεσινή νίκη επί της Μίντιλαντ έγινε ο προπονητής με τις περισσότερες ευρωπαϊκές νίκες στην ιστορία του ΠΑΟΚ αφού έφτασε τις 11 και ξεπέρασε τον Αναστασιάδη που είχε 10. Ο Λουτσέσκου μάλιστα έχει και καλύτερο ποσοστό νικών αφού είναι πλέον στο 42,3% (11 νίκες σε 26 ματς) ενώ ο Αναστασιάδης είχε ποσοστό νικών 37,03% (10 νίκες σε 27 ματς).

Ακόμη ο Ραζβάν Λουτσέσκου που είναι με διαφορά ο προπονητής με το καλύτερο ποσοστό νικών σε όλες τις διοργανώσεις (68,42%), οδεύει πια ολοταχώς προς τις 100, κάτι που κατάφερε μόνο ο Άγγελος Αναστασιάδης τον οποίο μπορεί να απειλήσει στην επόμενη σεζόν. Ο Έλληνας τεχνικός μετράει 120 νίκες όλων των διοργανώσεων (σε 213 ματς) ενώ ο Ρουμάνος έφτασε τις 91 (σε 133 ματς).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.