Η ευκαιρία της Αγγλίας

Γρηγόρης Κόκκινος26 Ιουνίου 2021

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη . Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του EURO και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Όχι ότι ήταν εύκολα μέχρι τώρα αφού αρκετά πράγματα έγιναν που δεν τα περιμέναμε. 

Οι πιο σοβαρές ομάδες μέχρι αυτή τη φάση η Ιταλία και το Βέλγιο αφού κέρδισαν όλους τους αγώνες (μαζί και η Ολλανδία) έκπληξη της τελευταίας αγωνιστικής η πρόκριση της Δανίας που με τρεις βαθμούς πέρασαν ως δεύτεροι, ενώ δεν γίνεται να μην σχολιάσω τις εξαιρετικές εμφανίσεις της Ουγγαρίας που το πάλεψε με τα θηρία και μάλιστα απέσπασε ισοπαλία από την Γαλλία και την Γερμανία που κατάφερε να ισοφαρίσει στο τέλος για να προκριθεί. Για το φαινόμενο Κριστιάνο Ρονάλντο και τις επιδόσεις του απλά respect σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Σε αυτή τη φάση του θεσμού δεν έχει αστεία και όποιο φαβορί δεν το βγάλει στο γήπεδο θα πάει σπίτι του αν και πιστεύω ότι τα φαβορί θα πάρουν την πρόκριση.

Η Ουαλία πέρασε ως δεύτερη στον όμιλο μετά τη νίκη της απέναντι στην Τουρκία και αντιμετωπίζει την Δανία που πέρασε επίσης ως δεύτερη μετά το 1-4 με την Ρωσία. Πιο ομάδα στα μάτια μου οι Δανοί έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση και φυσικά τη νίκη θα ήθελα όμως το διπλό σε καλύτερη απόδοση . Θα το κρατήσω έστω κι έτσι.

Η Ιταλία είναι ΟΜΑΔΑ που μάλιστα στην φάση των ομίλων δεν δέχθηκε γκολ και πέρασε με το απόλυτο στην δεύτερη φάση. Η Αυστρία νίκησε την Ουκρανία σε ένα παιχνίδι πουόλοι το περίμεναν ισοπαλία και πέρασε με δυο νίκες στην επόμενη φάση. Λογικό φαβορί η Ιταλία το μόνο όμως που αξίζει είναι το 1 και ΝΟ GOAL.

Η Ολλανδία μπορεί να προκρίθηκε αλλά δεν με ψήνει αφού ήταν σε θεωρητικά εύκολο όμιλο. Η Τσεχία πήρε την πρόκριση ως τρίτη και δείχνει πολύ καλά στοιχεία σαν ομάδα. Εδώ αν κρατούσα κάτι θα είναι το OVER αφού θεωρώ δεδομένο ότι από ένα γκολ το έχουν οι δυο ομάδες και κανένα σημείο.

Για το Βέλγιο τα πράγματα είναι γνωστά τα πάει εξαιρετικά έχει θέματα στην άμυνα και μπορεί αν φτάσει ψηλά αλλά το φοβάμαι. Η Πορτογαλία δεν μου άρεσε αμυντικά και εκεί πονάει περισσότερο σαν ομάδα και μάλιστα υπάρχει γκρίνια για τον Σάντος. Σε αυτό το παιχνίδι η επιλογή μου θα είναι το G/G.

Η Κροατία πήρε την πρόκριση με τη νίκη της απέναντι στην Σκωτία αλλά δεν δείχνει σημάδια σταθερότητας. Η Ισπανία ήταν καλή μόνο όταν χρειάστηκε απέναντι στην Σλοβακία όπου και τη νίκησε με 5-0. Φαβορί οι Ισπανοί αλλά το να σκοράρουν και οι δυο ομάδες έχει αξία.

Η Γαλλία είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο δεν με ψήνει όμως ο προπονητής της. Η Ελβετία πήρε την πρόκριση αλλά η άμυνα της έχει σοβαρά θέματα. Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση περιμένω να δω καλύτερη Γαλλία και νίκη της με αρκετά γκολ όσο σφιχτή και αν είναι αυτή η φάση. 1 & OVER

Η Αγγλία καλή χρυσή και Άγια αλλά δείχνει ότι κάτι της λείπει και κυρίως σκοράρει ελάχιστα. Οι Γερμανοί δεν είναι καλά φάνηκε στα δυο παιχνίδια εκτός από αυτό με την Πορτογαλία. Επειδή το παιχνίδι γίνεται στην έδρα τους πιστεύω ότι οι Άγγλοι και μπορούν και αξίζουν τη νίκη και θα τους ποντάρω.

Η Σουηδία πήρε την πρόκριση σαν πρώτη από τον όμιλο αν και η αλήθεια είναι ότι δεν την πίστευα τόσο πολύ. Η Ουκρανία προκρίθηκε με μόλις μια νίκη και την περίμενα καλύτερη αμυντικά αλλά άλλο τι περιμένουμε και άλλο τι βγάζουν στο χορτάρι. Εδώ βλέπω παράταση και όποιος το αξίζει ας πάρει την πρόκριση

To be continued ………

Οι προτάσεις μου:

ΟΥΑΛΙΑ – ΔΑΝΙΑ 2

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ OVER

ΒΕΛΓΙΟ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ G/G

ΚΡΟΑΤΙΑ- ΙΣΠΑΝΙΑ G/G

ΓΑΛΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ 1 & OVER

ΑΓΓΛΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1

ΣΟΥΗΔΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ Χ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.