Η Έβερτον χτίζει το πιο «ζηλευτό» γήπεδο της Premier League

Metrosport Team09 Φεβρουαρίου 2024

Μπορεί η Έβερτον να μην «βγάζει μάτια» εντός των τεσσάρων γραμμών, όμως είναι έτοιμη να αφήσει άναυδους όλους τους οπαδούς της Premier League, εντός και εκτός... συνόρων! Η αγγλική ομάδα πρόκειται να εγκαταλείψει το Γκούντισον Παρκ μετά από 131 χρόνια στο τέλος της σεζόν, με την κατασκευή του ολοκαίνουργιου γηπέδου χωρητικότητας 52.000 θέσεων, να είναι κοντά στην ολοκλήρωση.

Κάπως έτσι η Έβερτον πρόκειται να μετακομίσει από το Γκούντισον Παρκ έπειτα από 131 χρόνια, με  τη νέα της  έδρα να βρίσκεται στην αποβάθρα Bramley-Moore Dock, στις όχθες του ποταμού Mersey. Μάλιστα, η αγγλική ομάδα κοινοποίησε και ορισμένα «καρέ» από το νέο γήπεδο που βρίσκεται υπό κατασκευή. 

Φυσικά, όπως είναι λογικό, οι οπαδοί της ομάδας έχουν εκδηλώσει ήδη τον ενθουσιασμό τους με τη θέαση των τελευταίων πλάνων από τον εσωτερικό χώρο του γηπέδου, ενώ δεν διστάζουν να πουν πως η νέα τους έδρα «θα είναι το καλύτερο γήπεδο στην Premier League».

Κάποιες καθυστερήσεις στις εργασίες κατασκευής ανάγκασαν την ημερομηνία μετακόμισης της Έβερτον να μετατεθεί αρκετές φορές, αλλά το νέο γήπεδο αναμένεται να ανοίξει εγκαίρως για την αγωνιστική περίοδο 2024/25. Βίντεο που ανέβασε ο επίσημος λογαριασμός twitter της ομάδας του Λίβερπουλ για το νέο γήπεδο της , προσφέρει στους οπαδούς μια κρυφή ματιά στο εσωτερικό της κατασκευής και πολλοί πιστεύουν ότι έχει τη δυνατότητα να γίνει ένα από τα καλύτερα γήπεδα στον κόσμο.

«Από αρχιτεκτονικής άποψης τουλάχιστον, αυτό θα είναι το καλύτερο γήπεδο του πρωταθλήματος», δήλωσε ένας οπαδός. Ένας άλλος έγραψε: «Αυτό φαίνεται απολύτως κλασσικό, οι θέσεις είναι τόσο κοντά στον αγωνιστικό χώρο». Ένας τρίτος πρόσθεσε: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα ανοίξει, θα είναι κάτι το πανέμορφο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.