Η European Super League κατέρρεε αλλά Ανιέλι μιλούσε με σιγουριά

Metrosport Team21 Απριλίου 2021

Γκρεμίστηκε πριν καν ξεκινήσει το εγχείρημα της European Super League υπό το βάρος των αντιδράσεων από οπαδούς και τις απειλές UEFA και FIFA. Το εγχείρημα εξελίχθηκε στο μεγαλύτερο φιάσκο όλων των εποχών για τις εμπλεκόμενες 12 ιδρύτριες ομάδες που τυφλώθηκαν από το χρήμα.

Ένας από εκείνους που εκτέθηκαν ήταν ο Αντρέα Ανιέλι αφού, εκτός των άλλων, εμφανίζεται σε δύο συνεντεύξεις σήμερα να μιλάει με... σιγουριά για το εγχείρημα. Οι εξελίξεις που έτρεξαν από χθες το βράδυ κατέστησαν... άκυρες τις συνεντεύξεις που δημοσιοποιήθηκαν ωστόσο κανονικά!

Στο πρωτοσέλιδο της "Corriere Dello Sport" είχε τις εξελίξεις επικεντρώνοντας στις αγγλικές ομάδες που αποχώρησαν μισή πρώτη σελίδα της και στο υπόλοιπο φιλοξενούνταν η μεγάλη συνέντευξη του Αντρέα Ανιέλι.

Μεταξύ άλλων σε αυτή ο ισχυρός άνδρας της Γιουβέντους δηλώνει πως "Είμαστε αναγκασμένοι να αλλάξουμε" και αναφέρεται στους λόγους που οδήγησαν στην European Super League.

Στην άλλη συνέντευξη που παραχώρησε στην "Republica" είπε: «Η FIFA και η UEFA δεν μας βοήθησαν στα δύσκολα. Χρησιμοποιούσαν τους παίκτες μας και δεν μας έδιναν τίποτα" είπε αρχικά και στη συνέχεια δήλωσε: "Είμαι ανοικτός σε έναν διάλογο μαζί τους».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.