Τελικός Κυπέλλου: Η ΕΠΟ πέταξε το μπαλάκι στις ομάδες, δεν πληρώνει για το Πανθεσσαλικό

Γιώργος Στράντζαλης12 Απριλίου 2024

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η σύσκεψη της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ για το θέμα του τελικού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η Ομοσπονδία έθεσε ερώτημα προς τους δύο φιναλίστ αν δέχονται ο τελικός του Κυπέλλου να γίνει σε άλλο γήπεδο εκτός Πανθεσσαλικού, θέτοντας μάλιστα χρονικό όριο να απαντήσουν μέχρι τη Δευτέρα.

Ο Αχιλλέας Μπεος υποστήριξε ότι για να είναι έτοιμο το Πανθεσσαλικό χρειάζονται 260 χιλιάδες ευρώ και ζητάει από την ΕΠΟ να συνεισφέρει με ένα ποσό της τάξεως των 70 χιλιάδων ευρώ. Αίτημα στο οποίο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Ομοσπονδία απάντησε αρνητικά, αν και πριν από λίγες ημέρες ο Τάκης Μπαλτάκος δήλωσε ότι... «αν χρειαστεί βοήθεια ο κ. Μπεος, η ΕΠΟ θα συνεισφέρει ώστε ο τελικός να γίνει στο Πανθεσσαλικό". Μάλιστα, ήταν και απόλυτα ξεκάθαρος λέγοντας πως...."ο τελικός θα γίνει στο Πανθεσσαλικό. Τέλος!".

Μένει να φανεί ποια θα είναι η στάση που θα πάρει στο θέμα η ΠΑΕ Άρης, όπως βέβαια και αυτή του Παναθηναϊκού. Το βέβαιο είναι ότι η υπόθεση του Κυπέλλου δεν παύει να μας εκπλήσσει...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.