Η ΕΠΟ και η συμφωνία κυρίων Σαββίδη-Μελίσσανίδη

Κώστας Πετρωτός03 Φεβρουαρίου 2021

Είναι λογικό η υποψηφιότητα Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ να αποτελεί πρώτο θέμα τις τελευταίες μέρες στην ποδοσφαιρική επικαιρότητα (ήδη βλέπουμε αντιδράσεις συνδέσμων και διαφόρων ειδών δηλώσεις). 

Πλησιάζοντας στην ημέρα των εκλογών είναι λογικό να αναρωτιέται ο κόσμος ποια είναι η στάση του Ιβάν Σαββίδη και της ΠΑΕ. Είναι ξεκάθαρη η στάση του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ και για να το αντιληφθεί κανείς θα πρέπει να θυμηθεί τι ακριβώς είχε γίνει στις προηγούμενες εκλογές της Ομοσπονδίας. 

Τότε, λοιπόν, η ΑΕΚ και ο Μελισσανίδης είχαν συνταχθεί στο πλευρό του ΠΑΟΚ και του Σαββίδη που είχαν πάρει θέση υπέρ του Βαγγέλη Γραμμένου. Υπάρχει, λοιπόν, μία συμφωνία κυρίων την οποία τηρούν αμφότεροι παρότι, η αλήθεια είναι, η σχέση τους πέρασε από διάφορα κύματα.

 Είναι σειρά του Μελισσανίδη, λοιπόν, να δηλώσει υπέρ ποιας λύσης είναι και ο Σαββίδης να στηρίξει αυτή την επιλογή. Προεργασία είχε γίνει από την πλευρά του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ με την στήριξη στον Ψαρόπουλο, πλέον όμως μένει να φανεί πώς θα αντιδράσει στην υποψηφιότητα Ζαγοράκη που οι πληροφορίες τον θέλουν, καταρχήν, θετικό.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.