Η εντυπωσιακή πιλότος και influencer που κατακτά τους αιθέρες

Metrosport Team31 Δεκεμβρίου 2021

Κάθε στερεότυπο έρχεται να σπάσει η 27χρονη Βελγίδα Κιμ Ντε Κλοπ, η οποία πιλοτάρει θηριώδη jumbo jets τύπου Boeing 747 στην αερογραμμή ΗΠΑ - Κίνα, ενώ την ίδια στιγμή είναι και influencer με περισσότερους από 122.000 ακολούθους στο Instagram.

Η νεαρή Βελγίδα ξεκίνησε την καριέρα της στην Ρουμανική αεροπορική εταιρεία Blue Air, και σήμερα το γραφείο της είναι το πιλοτήριο των Jumbo Jets αεροπλάνων τύπου cargo, όπου είναι κυβερνήτης. Πρόκειται για αεροπλάνα βάρους 400 τόνων.

Αποφάσισε να γίνει πιλότος αεροσκαφών στα 19 της χρόνια και πέρασε δύο χρόνια εκπαίδευσης στη Ρουμανία. Άφησε την Blue Air το 2017 και ξεκίνησε να εργάζεται στη Norwegian. Πετούσε στη διαδρομή Σκανδιναβία - Ισπανία, και τότε γνώρισε και τον σύντροφό της, Γουίλιαμ.

«Συνήθως, όταν με βλέπουν να επιβιβάζομαι στο αεροπλάνο, με ρωτάνε αν είμαι αεροσυνοδός. Είμαι περήφανη που είμαι γυναίκα που εργάζεται σε αυτήν την ανδροκρατούμενη βιομηχανία», δηλώνει η Κιμ, η οποία φροντίζει να ενημερώνει τους χιλιάδες ακολούθους της, οι οποίοι παρακολουθούν τις περιπέτειες της τόσο στον αέρα, όσο και στα ταξίδια που κάνει σε όλο τον κόσμο.


Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.