Η ενδεκάδα της Εθνικής με Λύρατζη απέναντι στο Μαυροβούνιο

Metrosport Team28 Μαρτίου 2022

Η Εθνική Ελλάδας δίνει απόψε (28/3, 21:00) το δεύτερο φιλικό της παιχνίδι εκτός έδρας απέναντι στο Μαυροβούνιο. Ο Γκουστάβο Πογέτ προχώρησε σε τέσσερις αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με τον παιχνίδι στη Ρουμανία.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός έδωσε φανέλα βασικού στον Λευτέρη Λύρατζη, επιβραβεύοντας τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ για τις καλές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει το τελευταίο διάστημα με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Κάτω από το τέρμα θα βρεθεί ο Βλαχοδήμος, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Λύρατσης, το κεντρικό δίδυμο στην άμυνα θα συνθέσουν ο Μαυροπάνος και ο Χατζηδιάκος και την τετράδα της άμυνας συμπληρώνει ο Τσιμίκας.

Μπροστά τους ο Σιώπης με τον Μπουχαλάκη. Η τριάδα πίσω από τον προωθημένο Δουβίκα είναι οι Πέλκας, Μπακασέτας και Παυλίδης. Βέβαια, μπορεί στην κορυφή της επίθεση να δούμε και τον Βαγγέλη Παυλίδη, με τον Δουβίκα να παίζει από πίσω του.

Στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα βρίσκονται οι Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Νικολάου, Κυριακόπουλος, Γούτας, Ρότα, Αλεξανδρόπουλος, Μάνταλος, Χατζηγιοβάνης, Λημνιός, Γιακουμάκης και Κουλούρης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.