«Η ελληνική αποικία στην Αλκμάαρ και η καθιέρωση του Βαγγέλη Παυλίδη»

Metrosport Team16 Ιουλίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προσωπικός γυμναστής των αδερφών Παυλίδη, Απόστολος Μαστρανέστης, και μίλησε για τη μεταγραφή του Βαγγέλη και του Βασίλη στην Αλκμάαρ, το ολλανδικό πρωτάθλημα που ταιριάζει στους Ελληνες επιθετικούς αλλά και την ελληνική αποικία που δημιουργείται στην ολλανδική ομάδα.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τη μεταγραφή του Βαγγέλη Παυλίδη στην Αλκμάαρ: «Πλέον υπάρχουν τρεις Ελληνες στην Αλκμάαρ, έχει γίνει ελληνική αποικία με τους Χατζηδιάκο και τα αδέρφια Παυλίδη. Μετά από 2,5 χρόνια στη Βίλεμ έφτασε η ώρα για τον Βαγγέλη να αλλάξει περιβάλλον, είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες και εκτός Ολλανδίας. Θεώρησε πως η πρόταση από την Αλκμάαρ είναι καλύτερη, ξέρει το περιβάλλον, τη χώρα και ξέρει το πρωτάθλημα, οπότε θεώρησε πως ήταν καλύτερο να μείνει στην Ολλανδία. Έγινε κανονική μεταγραφή, το συμβόλαιο του έληγε σε εάν χρόνο, οπότε η Αλκμάαρ έδωσε χρήματα στη Βίλεμ για να τον αποκτήσει. Στόχος είναι να παίξει όσο το δυνατόν καλύτερα και να καθιερωθεί, να παίξει και στην Ευρώπη, να συνεχίσει να βρίσκεται στην Εθνική και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο προκύψει».

Για τον Βασίλη Παυλίδη: «Ηταν στη Σάλκε, στην Κ17 και στην Κ19, φέτος με τα προβλήματα της Σάλκε ανέβηκε και στην πρώτη ομάδα. Εμεινε ελεύθερος και δύο ολλανδικές ομάδες ήθελαν να τον αποκτήσουν. Η Αλκμάαρ τον απέκτησε και θα παίζει στη Β ομάδα της».

Για το ολλανδικό πρωτάθλημα: «Τους Ελληνες επιθετικούς τους ευνοεί η Ολλανδία, όπως συνέβαινε και παλιότερα, με Μαχλά και Αναστασίου. Δεν υπάρχει ιδιαίτερη πίεση στην Ολλανδία, αν εξαιρέσουμε τον Αγιαξ και τη Φέγενορντ, όπως συμβαίνει στην Ελλάδα. Τέτοιες μεγάλες ομάδες όπως έχει στην Ολλανδία σου δίνουν τα πάντα για να εξελιχθείς, δεν έχεις πρόβλημα με την ομάδα, με τους οπαδούς».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.