Η εκτόξευση του Γκαρσία, φέρνει χρήματα στην ΑΕΚ

Metrosport Team20 Ιανουαρίου 2023

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που μέσω των εμφανίσεων τους έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον συλλόγου του εξωτερικού είναι ο Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ, ο οποίος πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν με την «Ένωση», με τον κόουτς Αλμέιδα να έχει μεγάλη συνεισφορά σε αυτή την αλλαγή καθώς μετατοπίστηκε στην κορυφή της επίθεσης από τα άκρα που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος.

Ο ίδιος με τα 12 γκολ και τις 4 ασίστ σε 21 παιχνίδια έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον συλλόγων του εξωτερικού και αναμένεται να φέρει χρήματα στην ομάδα του, ωστόσο αυτό δύσκολα να συμβεί εν μέσω της αγωνιστικής περιόδου καθώς αποτελεί σημαντικό κομμάτι της ομάδας του Αργεντίνου τεχνικού, ενώ η ομάδα του τον... κοστολογεί περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ.

Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια με την ΑΕΚ, χωρίς να υπάρχει ρήτρα αγοράς όπως και η προηγούμενη ομάδα του, Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, διατηρεί το 40% από την επόμενη μεταγραφή του παίκτη. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό παρακολούθησαν από κοντά τον ποδοσφαιριστή ομάδες όπως Βόλφσμπουργκ, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Βιγιαρεάλ, Μπολόνια, Μπενφίκα, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Στουτγάρδη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.