Η εκδίκηση του Μουρίνιο

Θανάσης Κυλώνης04 Νοεμβρίου 2021

Στο Γιουρόπα Λιγκ, περισσότερο με γκολ αξίζει να ασχοληθεί κανείς. Πλούσιο σκορ υπόσχεται το Λυών- Σπάρτα. 3-4 κέρδισαν οι Γάλλοι στην Πράγα, με ανατροπή και με παίκτη λιγότερο μάλιστα! Η ΛυΣτών και η Γουέστ Χαμ είναι οι μόνες ομάδες που έχουν κάνει το 3/3 στον θεσμό, τα «σφυριά» είναι και η μοναδική που κράτησε το μηδέν πίσω. Απόψε παίζουν στο Βέλγιο με την ανεβσμένη Γκενκ, που έρχεται από δυο σερί 6άρες σε κύπελλο και πρωτάθλημα. Μάλλον ήρθε η ώρα να δεχτεί το πρώτο της γκολ η ομάδα του Μόγες, κρατάω κι εδώ το g/g & over.

Combo που δείχνει πολύ πιθανό και στο Μονακό-PSV και στο Μαρσέιγ-Λάτσιο. Όλες τους ποιοτικές ομάδες με δεδομένες επιθετικές αρετές, αλλά και αμυντικά κενά.

Ένα σημείο μόνο μού μπήκε στο μάτι λόγω απόδοσης, είναι το διπλό της Λοκομοτίβ Μόσχας στο 5.50+. Τα 14 ματς χωρίς νίκη στην Ευρώπη είναι οξύμωρο σερί για μια ομάδα που παίζει κάθε χρόνο στα ευρωπαϊκά κύπελλα (κυρίως Τσάμπιονς Λιγκ) και που φέτος είναι 2η στη Ρωσία. Όπως οξύμωρο είναι και το να βρίσκεται η φετινή μέτρια Γαλατά, που απέχει 7 πόντους από την Τραμπζονσπόρ, στην κορυφή του ομίλου της και μάλιστα αήττητη.

Στο Κόνφερενς Λιγκ, τριπλή με πρώτο σημείο το Χ το ΠΑΟΚ-Κοπεγχάγη, πολύ πιθανό το g/g (1.70+) που είναι σήμα κατατεθέν και των δύο φέτος.

Στο Τότεναμ-Φιτέσε, θα υπήρχε λογική στην κόντρα των Άγγλων, αν δεν προέκυπτε η χθεσινή ανακοίνωση του Αντόνιο Κόντε. Μέχρι τώρα η Τότεναμ κάνει μεγάλο rotation στο Κόνφερενς, αυτό εκμεταλλεύτηκε και η Φιτέσε στο 1-0 της Ολλανδίας. Ερχεται μάλιστα από 5 σερί διπλά σε Ολλανδία και Ευρώπη, αλλά η έλευση του Ιταλού αλλάζει τα δεδομένα.

Οσον αφορά στο άλλο μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης, την Ρόμα, είμαι σίγουρος ότι ο Μουρίνιο θέλει να πάρει ρεβάνς για το 6-1 από τη Μπόντο στη Νορβηγία, την πιο βαριά ήττα της καριέρας του. Αυτή την φορά θα παρατάξει σαφώς καλύτερη ενδεκάδα, την ώρα που οι Νορβηγοί ταξιδεύουν με σημαντικές ελλείψεις στη Ρώμη. Κρατάω τον άσο μαζί με over 3,5 στο 2.30+.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ 2
ΓΚΕΝΚ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ Over & G/G
ΛΥΩΝ – ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ Over & G/G
ΜΟΝΑΚΟ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ Over & G/G
ΜΑΡΣΕΪΓ – ΛΑΤΣΙΟ Over & G/G

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ

ΡΟΜΑ – ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ 1 & Over 3,5
ΠΑΟΚ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ G/G

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.