Η δύσκολη διαχείριση των παικτών στην transfer list

Κώστας Πετρωτός07 Αυγούστου 2022

Ούτε και χθες υπήρξε κάποια εξέλιξη με ομάδα που να θέλει τον Ντόουγκλας Αουγκούστο. Από την στιγμή που η Αλ Σαμπάμπ προτίμησε να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Κριχόβιακ, απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον Βραζιλιάνο μέσο του ΠΑΟΚ

Ο ατζέντης του και οι άνθρωποι του Δικεφάλου ψάχνουν να βρουν ενδιαφερόμενο, ωστόσο, αυτός που έχει στην παρούσα φάση ένα επιπλέον βάρος, την αδημονία του Βραζιλιάνου για μεταγραφή, είναι ο Λουτσέσκου. Αυτή είναι η πιο χαρακτηριστική περίπτωση, γιατί υπάρχουν και άλλες. 

Πιο σημαντική αυτή του Γιασμίν Κούρτιτς που προς το παρόν δεν μπορεί να πάει σε άλλο σύλλογο λόγω της στάσης της Πάρμα. Βάλτε και τους τέσσερις που είναι εκτός πλάνου (εξαιρούμε τον Ζαμπά γιατί βρίσκεται στην Βραζιλία). Είναι πρόβλημα για την καθημερινότητα της ομάδας να υπάρχουν παίκτες που το σχέδιο λέει ότι θα είναι εκτός. Και αυτό καλείται να το διαχειριστεί, πάντα, ο προπονητής. Γι’ αυτό και είναι καλό να δοθεί λύση όσο πιο άμεσα γίνεται.

Ο Τόμας Μουργκ βρίσκεται στην transfer list του ΠΑΟΚ και αυτό είναι γνωστό. Με συμβόλαιο 400.000 ευρώ ετησίως, η προσφορά του είναι δυσανάλογη και στην Τούμπα ψάχνουν εναγωνίως λύση. Ο Αυστριακός έχει συμβόλαιο ως το 2024 και έχει εκφραστεί ενδιαφέρον από την ΛΑΣΚ. Η εταιρία που τον εκπροσωπεί, έκανε πρόσφατα μεταγραφή εκεί, τον Ούγγρο στόπερ, Ακος Κέσκες. Ωστόσο, το να πει κανείς ότι ο 28χρονος μεσοεπιθετικός είναι κοντά στην μετακίνησή του στην ΛΑΣΚ Λίντσερ, θα είναι λάθος. Υπάρχει μεγάλη απόσταση που πρέπει να διανυθεί ακόμη για να υποστηρίξει κανείς ότι ο Μουργκ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.