Η δικαίωση του Κούρτιτς

Metrosport Team11 Φεβρουαρίου 2022

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ

«Δεν έχει πολύ καλύτερο από αυτό», έγραψε χθες στο instagram ο Γιασμίν Κούρτιτς εκφράζοντας την ευτυχία του για τα όσα ζει στον ΠΑΟΚ

Ο Σλοβένος μέσος έζησε την καλύτερη στιγμή της καριέρας του στο ΟΑΚΑ, όπως δήλωσε και μετά το ματς ο ίδιος και η αλήθεια είναι ότι βιώνει την σημαντικότερη σεζόν της καριέρας του. Αποτελεί για τον ίδιο δικαίωση της επιλογής του το καλοκαίρι να έρθει στον ΠΑΟΚ και πλέον το δείχνει με κάθε τρόπο. 

Με ατάκες του στυλ «no penalty, no problem» που είπε on camera, αλλά και με την ομολογία του ατζέντη του, Αμίρ Ρούζνιτς χθες στο Metropolis 95,5 ότι είναι έτοιμος να επεκτείνει το συμβόλαιό και του και μετά το 2023 αν το θέλει και ο ΠΑΟΚ.

«Είδα το παιχνίδι χθες, είμαι 12 χρόνια ατζέντης του και ακόμη και εμένα με έχει εκπλήξει με αυτά που κάνει ο Κούρτιτς τη φετινή χρονιά. Είναι ακόμη Φεβρουάριος, μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 18 γκολ. 

Η πορεία του στην Αταλάντα, στην ΣΠΑΛ, στην Πάρμα, έδειξε πως είχε το σουτ, δεν μου κάνει έκπληξη που σκοράρει έτσι και στον ΠΑΟΚ», δήλωσε ο Αμίρ Ρούζνιτς, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες της μεταγραφής του: «Δεν είναι εύκολο μετά από 10 χρόνια στην Ιταλία να φύγεις και να έρθεις στην Ελλάδα. 

Η Πάρμα υποβιβάστηκε, μας είπε ο Ντομένικο Τέτι, ο τεχνικός διευθυντής, πως θέλουν να ανανεώσουν την ομάδα. Ο Τέτι με έφερε σε επαφή με την κ. Γκοντσαρόβα και κάναμε τη μεταγραφή. Είχαμε προτάσεις από Ιταλία, από το MLS, από την Κίνα. 

Επιλέξαμε τον ΠΑΟΚ γιατί είναι μια ομάδα με υψηλούς στόχους. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ήταν ένας από τους λόγους που επιλέξαμε να έρθουμε στην Ελλάδα. Ηξερε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ από τα ματς με τη Φιορεντίνα και μου έλεγε πόσο φανταστικοί οπαδοί είναι. 

Εχουμε δει την ατμόσφαιρα με τον Αρη και τον Ολυμπιακό και του άρεσε από την αρχή. Φυσικά και η Θεσσαλονίκη είναι ωραία πόλη να ζεις, όπως και ο ΠΑΟΚ είναι σπουδαίος σύλλογος».

Κατέληξε λέγοντας: «Είναι 100% παίκτης του ΠΑΟΚ και έχει ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο, του αρέσουν τα πάντα στην Ελλάδα, η πόλη, οι οπαδοί, είναι χαρούμενος ο Γιασμίν. Αν μας καλέσουν από τον ΠΑΟΚ θα συζητήσουμε για ανανέωση, πρέπει να το θέλουν και οι δύο πλευρές».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.