Η διαρκής προσπάθεια βελτίωσης του ΠΑΟΚ με στόχο την επιστροφή στην κορυφή

Δημήτρης Μπούζας12 Φεβρουαρίου 2022

Οι τελευταίες εμφανίσεις με τις εντυπωσιακές ανατροπές, δείχνουν ολοκάθαρα ότι ο ΠΑΟΚ απαλλάσσεται αργά αλλά σταθερά από τις όποιες αυτοκαταστροφικές παθογένειες τον κρατούσαν όμηρο μιας άγονης οπισθοδρόμησης.

Χωρίς να παίζει και το καλύτερο ποδόσφαιρο, δεν μπορείς να του αρνηθείς ότι προεύεται προς τη σωστή κατεύθυνση με συνέπεια και με έναν τρόπο που σε πείθει ότι θα πετύχει τελικά το στόχο του. 

Αργά ή σύντομα και αν συνεχιστεί με την ίδια σοβαρότητα και υπευθυνότητα αυτή η προσπάθεια απαλλαγής του και από τα τελευταία αγωνιστικά (και όχι μόνον) συμπλέγματα που τον είχαν βραχυκυκλώσει διαχρονικά, θα βρεθεί θρονιασμένος στην κορυφή, την οποία βέβαια αναιτιολόγητα και ασυγχώρητα έχασε. 

Ο ΠΑΟΚ των τελευταίων αγωνιστικών εμφανίσεων με τις επικές ανατροπές και την επίδειξη ομάδας με χαρακτήρα και μέταλλο, κατά γενική ομολογία αρχίζει να πείθει πως αφήνει πίσω του τα πολλά στραβά και ανάποδα που τον παίδευαν. 

Οι εικόνες των πανηγυρισμών στις δύο εκπληκτικές ανατροπές, δεν αφήνουν περιθώρια παρερμηνειών και αμφισβητήσεων. Αυτή την στιγμή στην ομάδα επικρατεί ιδανικό κλίμα. Ευχή κι ελπίδα να διατηρηθεί ως κόρη οφθαλμού. Κι αυτό, γιατί ακολουθούν σημαντικές υποχρεώσεις και με καθοριστικές μάχες που θα κρίνουν διακρίσεις εγχώριες (κύπελλου) και ευρωπαϊκές (Μίντιλαντ).

Στο περιθώριο των επιτυχιών, ευχάριστη έκπληξη το βροντερό παρών του Ιβάν με τον καλό του λόγο, τον ενθουσιασμό του και την παρότρυνση του να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος κόουτς και παίκτες. Στο ίδιο περιθώριο βέβαια μπορούμε να βάλουμε και το ενδιαφέρον για την ανανέωση του συμβολαίου του Ίνγκασον. Όλα καλά λοιπόν στην ασπρόμαυρη οικογένεια. Να μην την ματιάσουμε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.