Η διαχείριση του θέματος Βέλεθ θα κριθεί μετά τις μεταγραφές

Βασίλης Μάστορας23 Φεβρουαρίου 2020

Το χάσμα μεταξύ Αρη και Βέλεθ φαντάζει αγεφύρωτο. Αυτό πιστεύω ότι εκτιμάει και η ΠΑΕ, η οποία πριν από λίγες ημέρες σε διαρροή της υποστήριζε ότι “θα κρατήσουμε τους παίκτες που θέλουμε”. 

Η τοποθέτηση είναι ολοφάνερο ότι είχε αφορμή τα όσα ακούγονται γύρω από τη μεταγραφή του Βέλεθ στον Παναθηναϊκό. Με τη διαρροή ο Αρης παίρνει θέση για την επόμενη ημέρα του Ισπανού, θέλοντας να καλύψει επικοινωνιακά τα νώτα της, όταν θα “σκάσει” το θέμα. 

Η ΠΑΕ Αρης έκανε τη διαρροή προφανώς γιατί είχε πληροφόρηση για το επόμενο επαγγελματικό βήμα του Βέλεθ και προσπάθησε να δημιουργήσει ένα δίχτυ ασφαλείας. Τόσο για ένα πιθανό διαζύγιο με τον Ισπανό, όσο και για άλλα εξ ίσου πιθανά, με παίκτες τα συμβόλαια των οποίων λήγουν.

Ο Βέλεθ από την πλευρά του με τις αναρτήσεις του δείχνει ότι βρίσκεται στην έξοδο του “Κλ. Βικελίδης” γιατί δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις να παραμείνει στον Αρη.

“Θα είναι πάντα το σπίτι μου και θα ήθελα να περάσω πολλά περισσότερα χρόνια εδώ” έγραψε αφήνοντας να εννοηθεί ότι το διαζύγιο δεν θα έρθει με δική του αιτία. Μάλιστα ως αποχαιρετιστήρια ανάμνηση ο Ισπανός θέλει να έχει την κατάκτηση του Κυπέλλου. “...Γι’ αυτόν το λόγο ελπίζω να πανηγυρίσω κάτι μεγάλο μ’ αυτήν τη μεγάλη ομάδα, τον Αρη” γράφει στην ανάρτηση του.

Οι λόγοι του διαζυγίου που διαφαίνεται στον ορίζοντα δεν είναι μόνο οικονομικοί. Σε κάθε περίπτωση όμως αξία έχει το ότι ο Αρης θα χάσει μία εγγυημένη λύση για την άμυνα. Αν η ΠΑΕ διαχειρίστηκε ή όχι σωστά το θέμα της ανανέωσης του Βέλεθ θα κριθεί σε βάθος χρόνου και θα υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα μόνο όταν γίνει γνωστός ο διάδοχος του. Γιατί μία απώλεια γίνεται περισσότερο έντονη όταν κάθε αγωνιστική μνημονεύεται ο παίκτης που έφυγε.

FOCUS

Λεονταρισμός εκ του ασφαλούς από την ΕΠΟ που ισχυρίζεται ότι θέλει “τον τελικό του Κυπέλλου με κόσμο”, με την προϋπόθεση ότι θα υπάρχει και η συγκατάθεση της αστυνομίας. Τι σημαίνει αυτό; Οτι πάντα υπάρχει πόρτα διαφυγής για τα δύσκολα, ώστε ο Βαγγέλης Γραμμένος και οι λοιπές δυνάμεις της Ομοσπονδίας να γλυτώσουν το ξεφωνητό.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.