Η διαχείριση των τριών μεταγραφικών αποκτημάτων του Άρη

Γιώργος Στράντζαλης09 Φεβρουαρίου 2022

Στο “μικροσκόπιο” του Άκη Μάντζιο θα μπουν τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα, οι Ντακούρε, Εμπακατά και Λουίς Πάλμα και η παρουσία τους στην καθημερινότητα της ομάδας θα αποτελέσει βασικό κριτήριο ετοιμότητας και ενσωμάτωσης τους στο πλάνο για τους τρεις κρίσιμους αγώνες που έχει ο Αρης τον μήνα Φεβρουάριο. 

Από τους τρεις “νέους” εκείνος που έχει καταγράψει τις περισσότερες ώρες προπονήσεων με τους Κιτρινόμαυρους είναι ο Λουίς Πάλμα, που ενσωματώθηκε στην ομάδα στις 19/01, ακόμη ωστόσο δεν έχει ενεργό ρόλο στο αγωνιστικό σχέδιο καθώς το επιβαρυμένο πρόγραμμα της ομάδας, με παιχνίδι ανά τρεις ημέρες, δεν επέστρεψε στον Άκη Μάντζιο να βγάλει ουσιαστικά συμπεράσματα για την ετοιμότητά του.

Τα πρώτα στοιχεία είναι θετικά και κάνουν λόγο για έναν επιθετικό με ταχύτητα, καλό χειριστή της μπάλας και με πολύ καλά τελειώματα. Μετά από δύο συμμετοχές στην αποστολή δίχως να πάρει χρόνο (σσ έμεινε εκτός 20άδας με τον Βόλο), συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να κάνει ντεμπούτο παίρνοντας τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά σε ένα από τα επόμενα τρία παιχνίδια. 

Παρόμοια είναι η κατάσταση που ισχύει και για τον Ντακουρέ, ο οποίος έχει συμπληρώσει μία εβδομάδα προπονήσεων στον Αρη, ήταν στην 20άδα του πρόσφατου αγώνα με τον Βόλο και θ’ αρχίσει σταδιακά να παίρνει αγωνιστικό χρόνο. 

Ο Ιβοριανός χαφ δεδομένα υπολείπεται σε αγωνιστικό ρυθμό. Όπως και ο Εμπακατά ο οποίος το τελευταίο εξάμηνο έμεινε αδρανής, οπότε θα χρειαστεί να γίνει και η κατάλληλη διαχείριση από πλευρά τεχνικού τιμ. 

Προφανώς ο Άκης Μάντζιος περίμενε το ρόστερ του να ενισχυθεί με παίκτες έτοιμους να μπουν κατευθείαν στο πλάνο του προκειμένου να έχει περισσότερες επιλογές και ειδικά σε αυτό το κρίσιμο σημείο που βρίσκεται η σεζόν και μετά από έναν “βαρύ” μήνα, όπως ήταν ο προηγούμενος, με διαδοχικές υποχρεώσεις που δεδομένα επιβάρυναν κάποιους βασικούς παίκτες. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.