Η Χοφενχάιμ είναι για μεγάλα πράγματα

Γρηγόρης Κόκκινος18 Δεκεμβρίου 2021

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο.Πλησιάζουμε προς τις γιορτές των Χριστουγέννων και δυστυχώς πολλά περίεργα συμβαίνουν με την μετάλλαξη που έχει μεγάλη μεταδοτικότητα και πολλές ομάδες δεν μπορούν να παίξουν. 

Αρκετές αναβολές αγώνων στην Αγγλία ακόμα και στη χώρα μας και τα γήπεδα κλείνουν ξανά σε αρκετές χώρες της Ευρώπης. Άλλο ένα γήπεδο με κόσμο και άλλο αυτό που συμβαίνει και πάλι και σίγουρα χαλάει την ψυχολογία του κόσμου. Ελπίζω στις επιλογές μας να μην πέσουμε πάνω σε ομάδες που δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν και κυρίως να πάμε καλά και να κάνουμε ταμεία.

Η Φρανκφούρτη πήρε μεγάλο διπλό μέσα στην εβδομάδα στην έδρα της Γκλάντμπαχ με 2-3 και πλησιάζει στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Εκεί βρίσκεται η Μάιντς που κέρδισε με 4-0 την Χέρτα και φέτος δείχνει καλύτερη από ποτέ. Πιστεύω ότι οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα για τη νίκη.

Η Χοφενχάιμ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μέσα στην εβδομάδα πήρε την ισοπαλία στην έδρα της Λεβερκούζεν με 2-2 και είναι πλέον στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Η Γκλάντμπαχ δείχνει ότι δεν είναι καλά έχασε και από την Φρανκφούρτη με 2-3 και έχει την δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Άσσο κρατάω

Η Γουότφορντ είναι για μένα μια από τις ομάδες που δεν θα καταφέρουν να παραμείνουν στην κατηγορία διαθέτει την δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας και υποδέχεται την Κρύσταλ Πάλλας που στο τελευταίο της παιχνίδι ήρθε ισόπαλη 2-2 εντός έδρας με την Σαουθάμπτον. Κρατάω το διπλό.

Στην Ελβετία το πρωτάθλημα όπως όλα δείχνουν το παίρνει η Ζυρίχη που στο τελευταίο της παιχνίδι εκτός έδρας νίκησε την Λωζάννη που «καιγόταν» για βαθμούς με 1-3. Υποδέχεται την Σεν Γκάλεν που ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Λουγκάνο. Οι γηπεδούχοι μοιάζουν ασταμάτητοι και ο άσσος σε αυτή την απόδοση έχει αξία.

Η Σεβίλλη κάνει καλή πορεία στο πρωτάθλημα δεν βρίσκεται τυχαία στην δεύτερη θέση και προέρχεται από το διπλό με 0-1 στην έδρα της Μπιλμπάο. Η Ατλέτικο μπορεί στην Ευρώπη να πάει καλά στο πρωτάθλημα όμως έχασε από την συμπολίτισσα και πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Ρεάλ με 2-0. Θα ρισκάρω στον άσσο.

Η Τορίνο νίκησε την Μπολόνια με 2-1 και ανέβηκε στην βαθμολογία αλλά θεωρώ ότι ούτε θα κινδυνέψει ούτε θα καταφέρει να βγει στην Ευρώπη. Υποδέχεται την Βερόνα που τα έδωσε όλα με την Αταλάντα αν και ηττήθηκε με 1-2. Οι φιλοξενούμενοι και τρώνε και βάζουνε και παίζουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Το διπλό με γκολ κρατάω

Ο Παναθηναϊκός δεν αγωνίσθηκε μέσα στην εβδομάδα λόγο κρουσμάτων με τον Απόλλων Σμύρνης στο τελευταίο του παιχνίδι νίκησε με 2-0 τον Ατρόμητο και υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα που γνώρισε βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ με 0-4. Πολύ φτωχός ο άσσος θα πάω με το g/g@over.

Ο ΠΑΟΚ είχε ένα εύκολο απόγευμα μέσα στην εβδομάδα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και νίκησε με 0-4. Ο Αστέρας Τρίπολης δυσκολεύτηκε αρκετά με τον Παναιτωλικό σε ένα παιχνίδι που είχε πολλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες και τελικά νίκησε με γκολ στο φινάλε του αγώνα. Μου αρέσει το g/g@over.

Η Μίλαν με «πούλησε» με την Ουντινέζε αφού βρέθηκε να χάνει από νωρίς με 0-1 αλλά ισοφάρισε στις καθυστερήσεις χάρη σε ποιον άλλον στον Ιμπραίμοβιτς. Η Νάπολι συνεχίζει να είναι ντεφορμέ έχασε στην έδρα της από την Έμπολι με 0-1 παρά τις πολλές ευκαιρίες που έκανε και έχει βρεθεί τέσσερις βαθμούς μακριά από την κορυφή. Άσσος

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ και δείχνει ότι έχει αρκετές αδυναμίες που θα πρέπει να τις καλύψει με μεταγραφές τον Γενάρη. Ο ΟΦΗ έχει καλή ομάδα και στο παιχνίδι με τον Άρη έχασε την νίκη από τα χέρια του στο τέλος του αγώνα με το πέναλτι που έκανε το τελικό 1-1. Πιστεύω ότι έχει αξία το g/g

To be continued ……

Πρώτη πρόταση

ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 1

ΖΥΡΙΧΗ – ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ 1

ΜΙΛΑΝ – ΝΑΠΟΛΙ 1

Δεύτερη πρόταση

ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΜΑΙΝΤΖ 1

ΓΟΥΤΦΟΡΝΤ – ΚΡΥΣΤΑΛ ΠΑΛΛΑΣ 2

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1

Τρίτη πρόταση

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ G/G & OVER

ΠΑΟΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ G/G & OVER

ΑΕΚ – ΟΦΗ G/G

Μονό αποδεκτό

ΤΟΡΙΝΟ – ΒΕΡΟΝΑ 2 & G/G

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.