Η χειραψία Μαρινάκη-Μελισσανίδη παρά την παλιά κόντρα τους

Γιώργος Ηλιάδης22 Ιανουαρίου 2020

Λίγο πριν αρχίσει η συνάντηση των BIG4, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε χειραψία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και κάθισαν στην ίδια πλευρά του τραπεζιού.

Πρόκειται για δύο άνδρες με πολύ έντονη προσωπικότητα, αλλά σίγουρα από δύο διαφορετικούς κόσμους. Το μόνο σίγουρο είναι πως αμφότεροι απεχθάνονται την ήττα, ειδικά όταν μιλάμε για έναν -εντός των ποδοσφαιρικών γραμμών- αντίπαλο.

Οι ισχυροί άνδρες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ που συναντήθηκαν σήμερα, έχουν αφήσει εποχή κατά καιρούς με τις ατάκες τους εκτοξεύοντας «καρφιά» εναντίων των αντιπάλων τους. Ας θυμηθούμε μερικά από αυτά...

Μαρινάκης: «Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη απάτη»

Ο Ολυμπιακός ήταν ο θριαμβευτής ενός ντέρμπι με 4-0 και μετά το τέλος του αγώνα ο ιδιοκτήτης των Πειραιωτών δεν έχασε την ευκαιρία να επιτεθεί στον άσπονδο εχθρό του.

«Για να λέμε την αλήθεια στον κόσμο, οι μεγάλες νίκες καταγράφονται απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Η ΑΕΚ σήμερα δεν είναι μεγάλη ομάδα, είναι ιστορική ομάδα. Μεγάλη ομάδα ήταν η ομάδα του Μπάρλου, ακόμα και του Νικολαΐδη, που την διοικούσαν παιδιά από καλές οικογένειες, είχαν ξοδέψει λεφτά. Η σημερινή ΑΕΚ, δυστυχώς, είναι μία μεγάλη απάτη, δεν είναι μία μεγάλη ομάδα. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Μακάρι αυτοί που διοικούν σήμερα την ΑΕΚ να είχαν ξοδέψει χρήματα, να ξαναέκαναν την ΑΕΚ μεγάλη. Αλλά πώς να το κάνεις αυτό όταν έχεις αφήσει μία ομάδα να πέσει στην τρίτη εθνική, να έχει φεσώσει όλο τον κόσμο και να το παίζεις όχι τζάμπα μάγκας μόνο και τζάμπα ευεργέτης. Αυτές είναι οι αλήθειες και θα πρέπει κάποια στιγμή σε αυτόν τον τόπο να καταγράφονται», είχε πει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μελισσανίδης: «Ο Αλί Μπαμπά και οι 40 κλέφτες»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρήκε την ευκαιρία να πάρει την ρεβάνς για τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη, και ήταν απολαυστικός μετά την νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού με 1-0.

«Σήμερα η ΑΕΚ δεν κέρδισε τον Ολυμπιακό, αλλά τον Αλή Μπαμπά και τους 40 κλέφτες. Το ελληνικό ποδόσφαιρο θα το αλλάξουμε όσοι το αγαπάμε πραγματικά. Θα παλέψουμε να φύγουν αυτές οι γκρανκάσες». 

Όπως έχει φανεί στο παρελθόν από τις δηλώσεις που έχει κάνει ο ένας εναντίον του άλλου, η χειραψία αυτή δύσκολα μπορεί να αλλάξει τις σχέσεις μεταξύ του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Δημήτρη Μελισσανίδη, καθώς τους χωρίζει άβυσσος. Ποτέ όμως δεν ξέρεις...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.