Η Ατλέτικο Μαδρίτης πέταξε στο καναβάτσο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Metrosport Team14 Μαρτίου 2022

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πέρασε με εμφατικό τρόπο από το Ολντ Τράφορντ... πετώντας εκτός Champions League τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χάρη στο γκολ του Λόντι στο 41΄

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προερχόταν από ένα συναρπαστικό παιχνίδι και μία μεγάλη νίκη απέναντι στην Τότεναμ και ήθελε να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και με αυτό τον στόχο ξεκίνησε και δημιούργησε τις πρώτες ευκαιρίες στα καρέ του Όμπλακ, ωστόσο η άμυνα της Ατλέτικο έδειξε εξαιρετικά αντανακλαστικά και δεν επηρεάστηκε από τον παράγοντα ‘’έδρα’’, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση του Ελάνγκα στο 13ο λεπτό.

Οι Ισπανοί σε ένα παιχνίδι ορόσημο για τον σύλλογο, καθώς ο Ενρίκε Θερέθο, συμπλήρωσε 1.000 παιχνίδια στην προεδρία της Ατλέτικο καθώς βρίσκεται στη θέση του από το 2003, έχοντας κατακτήσει και 10 τίτλους, θέλησαν να του δείξουν πως θα συνεχίσουν τον δικό τους δρόμο για τον 11ο, με τον Γιορέντε στο 34΄να δείχνει πως η ομάδα του μπορεί να βρει το γκολ, ωστόσο η προσπάθεια του ακυρώθηκε ως offside.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη όμως στο 41΄ όταν ο Λόντι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με ωραία κεφαλιά αξιοποίησε τη σέντρα του Γκριεζμάν βάζοντας έτσι την ομάδα του στο κόλπο της πρόκρισης.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε στο Ολντ Τράφορντ με στόχο να βρει το γκολ που θα μπορούσε να την φέρει το παιχνίδι και την υπόθεση πρόκριση στα ίσα και αν μην αποχαιρετήσει από τώρα τη διοργάνωση.

Οι παίκτες του Ράνινγκ ανέβασαν και άλλο την πίεση τους και με τον Σάντσο στο 59΄είχαν την ευκαιρία να βρουν το γκολ της ισοφάρισης, αλλά η προσπάθεια του πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Όμπλακ. Από εκείνο το σημείο και έπειτα η Ατλέτικο ήταν αυτή που μπορούσε να διαχειριστεί με τον τρόπο που ξέρει καλύτερα από τον καθένα το αποτέλεσμα που είχε, όπως έγινε και λίγο αργότερα στην κεφαλιά του Βαράν που απέκρουσε ξανά ο Όμπλακ, με το 0-1 να μένει μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Νταλότ, Μαγκουάιρ (84' Μάτα), Βαράν, Τέλες, Φρεντ, ΜακΤόμινεϊ (67' Μάτιτς), Σάντσο, Φερνάντες (67' Πογκμπά), Ελάνγκα (67' Ράσφορντ), Ρονάλντο

Ατλέτικο Μαδρίτης:Όμπλακ, Γιορέντε, Χιμένες, Σάβιτς, Ρεϊνίλντο, Λόντι, Κόκε (80' Κοντογκμπιά), Ερέρα, Ντε Πολ, Φέλιξ (90' Φελίπε), Γκριεζμάν

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.