Η αποστολή του Μακεδονικού με Λεβαδειακό

Metrosport Team19 Απριλίου 2024

Το απόγευμα του Σαββάτου (20/04, 16:00, SL2 Web TV), ο Μακεδονικός αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό, για την 6η αγωνιστική των Play-Off του Α Ομίλου της Super League 2.

Η ομάδα του Μακεδονικού ταξιδεύει στη Λιβαδειά για να αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο της κατηγορίας, με στόχο να αποσπάσει πολύτιμους βαθμούς και να ανέβει σκαλοπάτι στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Στέλιος Μαλεζάς δε θα έχει στη διάθεση του τον Γουναρίδη, που ταλαιπωρείται απο ψύξη, τον Τσουκάνη, ο οποίος ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα την Πέμπτη μετά τον τραυματισμό του στην Αθήνα, τον Κουλούρη, που υπέστη θλάση α’ βαθμού στον δικέφαλο, τον Χάσεκ, ο οποίος καταπονείται από ίωση, τον στρατευμένο Λεωνιδόπουλο και τον Μπουλάτοβιτς, που τραυματίστηκε στη τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση για Λιβαδειά. Εκτός αποστολής παρέμεινε και ο Γρομητσάρης.

Στην αποστολή των «πράσινων» συμπεριλαμβάνονται για ακόμα μια φορά τέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας που υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα ανδρών!

Αναλυτικά η αποστολή που θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό:

Περντρέου, Βλάχος, Χασάνογλου, Μπουκουβάλας, Σαραγιώτης, Πέδρο Λούκας, Αδαμίδης, Τσαμούρης, Λυμπεράκης, Μελετίδης, Παναγιωτούδης, Μαργαριτίδης, Ραμίρεζ, Τσιλιγγίρης, Ζαφειράκης, Γρηγοριάδης, Σιμόνι, Χερίδης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.