Η απογοήτευση και η… επιστροφή των δύο στον Ηρακλή

Βασίλης Βλαχόπουλος17 Απριλίου 2021

Στην περίπτωση του Ηρακλή αποδείχθηκε ότι οι πολλές αλλαγές δεν ωφελούν μια ομάδα. Στην προσπάθειά τους να ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας και να αυξήσουν τις πιθανότητες για την υλοποίηση των στόχων, οι «κυανόλευκοι» προχώρησαν σε βαθιές τομές στο ρόστερ αλλά το αποτέλεσμα κάθε άλλο παρά τους δικαίωσε για τις αποφάσεις τους.

Γιατί η αλλοίωση των αρχικών ισορροπιών οδήγησε σε ακόμη χειρότερα αποτελέσματα, το… φύγε’ συ, έλα’ συ αποδείχθηκε εξαιρετικά κακή επιλογή και οι παίκτες που ήρθαν αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. Οι μόλις δύο νίκες στους τελευταίους έντεκα αγώνες, οδήγησαν τον Ηρακλή σε εξαιρετικά δεινή θέση, σε σημείο να απαιτείται υπέρβαση για τη συμμετοχή στα Playoffs του Πρωταθλήματος. Δηλαδή, με την εικόνα που έχει παρουσιάσει ο Ηρακλής, μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να κερδίσει ομάδες του επιπέδου των Παναθηναϊκού και Προμηθέα. Γι’ αυτόν τον λόγο, με το τέλος της τρέχουσας σεζόν θα «τρέξει» πλάνο ριζικών αλλαγών και θα επιδιωχθεί η δημιουργία ομάδας η οποία (τουλάχιστον) θα έχει αθλητικό εγωισμό.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, στη σημερινή προπόνηση προβλέπεται να πάρουν μέρος οι Βασίλης Καββαδάς, Ζήσης Σαρικόπουλος. Οι δύο «ψηλοί» έχουν στη διάθεσή τους τρεις ημέρες για να βρουν ανάσες και αγωνιστικό ρυθμό καθώς την Τρίτη ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο Ιβανώφειο.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.