Η αντίδραση του Καλμαζίδη μετά τον ημιτελικό! Ο Ολυμπιακός και ο τελικός με τον Φοίνικα

Metrosport Team31 Μαρτίου 2022

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΤΑΝΙΑ ΔΗΜΟΥ

Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που χαμογέλασε σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι και επικράτησε του Ολυμπιακού με 3-2 σετ και έκλεισε θέση για τον μεγάλο τελικό με αντίπαλο τον Φοίνικα Σύρου στο «Μάκης Λιούγκας» ΔΑΚ Γλυφάδας 19.15 (Metropolis 95.5, Metrosport.gr, ΕΡΤ-3) με τον προπονητή του Δικεφάλου να παραθέτει τις σκέψεις του για την αναμέτρηση αλλά και τον τελικό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ΕΡΤ:

Για το τι έκρινε την πρόκριση: «Νομίζω ότι γενικά όταν παιζόταν η μπάλα στον αέρα ήμασταν καλύτεροι, στα μπλοκ και τον έλεγχο του αγώνα, στα σετ που χάσαμε μας κάνανε ζημιά με το σερβίς, δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε».

Για τις μεταπτώσεις της ομάδας: «Έτσι είναι, όταν δύο ομάδες είναι κοντά πολλές φορές, υπάρχουν εναλλαγές στο σκορ, σίγουρα μπορούμε να κάνουμε πράγματα καλύτερα, σε τέτοιο παιχνίδι με ένταση και σημασία, υπάρχουν και αυτές οι μεταπτώσεις».

Ενώ για τον τελικό, υπογράμμισε: «Ξέρουμε όλοι ότι είναι πολύ δυνατή ομάδα, είμαστε τέσσερις ομάδες που όλοι έχουν κερδίσει όλους, πρέπει να παίξεις καλά για να κερδίσεις οποιαδήποτε ομάδα, αν δεν παίξεις καλά μπορεί να χάσεις».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.