Η Αννίτα Πάνια απαντά στον Σπύρο Μπιμπίλα: Δεν με τιμά αυτό που έκανες

Metrosport Team15 Μαρτίου 2021

Θέση για το απίστευτο ξέσπασμα ενάντια στην εκπομπή «Αννίτα Κοίτα» του Σπύρου Μπιμπίλα πήρε η Αννίτα Πάνια. Λίγο μετά την ανάρτησή του, η Αννίτα Πάνια τοποθετήθηκε στον αέρα της εκπομπής και έκανε λόγο για δημόσιο κατηγορώ χωρίς λόγο και τόνισε ότι πρέπει να ηρεμήσουν τα πράγματα.

Μάλιστα ο Σπύρος Μπιμπίλας παρενέβη στον αέρα της εκπομπής μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας λέγοντας ότι «αυτό που έγραψα δεν είναι κατηγορία γιατί στο τέλος λέω ότι η Αννίτα είναι αντράκι και θα το πει σε αυτούς που έκαναν λάθος. Στο είπα τιμητικά. Κι εμένα δεν με τιμά να έχουμε πει συγκεκριμένη ώρα και να μου την αλλάζουν. Σκίστηκα κι έφυγα από την διαδήλωση για να έρθω στην εκπομπή και δεν προλάβαινα να γυρίσω εκεί. Μου είπαν αργά ότι δεν επρόκειτο να βγω στις 16.50. 

Για να διορθωθούν οι εκπομπές πρέπει να γίνονται τέτοια πράγματα, με έχουν βάλει σε εκπομπή να περιμένω Skype 45 λεπτά και μου το έκλεισαν στην μούρη. Πρέπει να γίνεται σεβαστός ο χρόνος των καλεσμένων και το κάνουμε δωρεάν». Από την άλλη, η Αννίτα Πάνια με φανερό εκνευρισμό ανέφερε ότι δεν διαχωρίζει την θέση της με τους συνεργάτες της και δεν την τιμούν όσα ανέφερε στην ανάρτησή του. Μάλιστα, σημείωσε ότι έχουν σεβαστεί τον Σπύρο Μπιμπίλα όσες φορές έχει πάει καλεσμένος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.