Η ανατριχιαστική ομιλία του Βιεϊρίνια στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ και το... παρασκήνιο!

Metrosport Team27 Αυγούστου 2021

Ο ΠΑΟΚ χθες το βράδυ χαμογέλασε για πρώτη φορά όταν άφησε πίσω του την υπόθεση πρόκριση απέναντι στη Ριέκα, ενώ σήμερα το μεσημέρι χαμογέλασε για δεύτερη φορά όταν έμαθε τους επικείμενους αντιπάλους του στο Conference League.

Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου πριν τη σέντρα του αγώνα - και όπως συνηθίζουν σε κάθε αναμέτρηση - σαν μία γροθιά έδωσαν τον δικό τους όρκο νίκης εντός των αποδυτηρίων με τον Αντρέ Βιεϊρίνια να κάνει μία αρχηγική ομιλία, μέσα από την οποία ζητούσε από τους συμπαίκτες του να τα δώσουν όλα εντός των τεσσάρων γραμμών. 

«Πάμε παιδιά. Κερδίζουμε είτε στο πρώτο, είτε στο τελευταίο λεπτό δεν με νοιάζει, παίζουμε εδώ ως ομάδα, ως οικογένεια. Παλεύουμε για την κάθε μπάλα, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Δώστε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. 1...2...4 ΠΑΟΚ!», είπε παθιασμένα ο Πορτογάλος.

Επιπλέον, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, μέσα από το επίσημο κανάλι της στο YouTube, έδωσε στη δημοσιότητα όλο το παρασκήνιο της χθεσινοβραδινής αναμέτρησης, στο οποίο έχουν την τιμητική τους οι αντιδράσεις του πάγκου, τα πανηγύρια και άλλα πολλά...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.