Η ανανέωση του Καντουρί και το χρονοδιάγραμμα

Γιώργος Ζαΐρης14 Ιουνίου 2021

Ενα από τα ανοικτά θέματα που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλείται να κλείσει μέσα στις επόμενες δεκαπέντε μέρες το αργότερο είναι και αυτό του Ελ Καντουρί.

 Ο Λουτσέσκου και δημοσίως φρόντισε να ζητήσει την παραμονή του ποδοσφαιριστή και ήδη έχει κάνει και επαφή μαζί του όπως και με άλλους παίκτες με τους οποίους πανηγύρισε το αήττητο Πρωτάθλημα και παραμένουν στην ομάδα. 

 Ο Μαροκινός που απολαμβάνει τις διακοπές του έχει ήδη ενημερωθεί για τις προθέσεις της ΠΑΕ και φυσικά μαζί με τον εκπρόσωπο του καλούνται να μπουν στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων ώστε να έρθει η συμφωνία. 

Σε κάθε περίπτωση αυτό που επιθυμεί ο Λουτσέσκου είναι ο παίκτης να είναι στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα σεζόν, το θέμα του να ξεκαθαρίσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ώστε να πράξει και ανάλογα ο ίδιος σε ότι αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό. 

Είναι όμως σίγουρο ότι οι σκέψεις που είχε κάνει παλαιότερα ο Ελ Καντουρί για επιστροφή στην Ιταλία πλέον δεν είναι τόσο ισχυρές και το ενδεχόμενο υπογραφής νέου συμβολαίου (με μειωμένες αποδοχές) είναι πολύ πιθανό. Είναι από τα θέματα που επείγουν αφού το συμβολαιο του Μαροκινού ουσιαστικά έχει ολοκληρωθεί με τον ΠΑΟΚ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.