Επίσημη η δικαίωση του Άρη από το διαιτητικό της ΕΠΟ

Metrosport Team02 Απριλίου 2021

Με επίσημη ανακοίνωση της η ΕΠΟ γνωστοποίησε την απόρριψη των προσφυγών των Παπαστεριανού, Παπαζαχαρία και Καπετάνου και την οριστική δικαίωση της ΠΑΕ Άρης.

Όπως διαβάσατε και νωρίτερα από το metrosport.gr, ο Άρης δικαιώθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για τις προσφυγές του Κώστα Καπετάνου, Γρηγόρη Παπαζαχαρία και Μανώλη Παπαστεριανού. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, μέσω ανακοίνωσης της, γνωστοποίησε την τελική απόφαση και την δικαίωση των «κιτρίνων».

Διαβάστε την ανακοίνωση

Αναλυτικά: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

– Απορρίπτει την από 27/01/2021 προσφυγή του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή Εμμανουήλ Παπαστεριανού και την πρόσθετη παρέμβαση του ΠΣΑΠ κατά της ΠΑΕ Άρης.

– Απορρίπτει την από 27/01/2021 προσφυγή του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή Γρηγορίου Παπαζαχαρία και την πρόσθετη παρέμβαση του ΠΣΑΠ κατά της ΠΑΕ Άρης.

– Απορρίπτει την από 27/01/2021 προσφυγή του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Καπετάνου και την πρόσθετη παρέμβαση του ΠΣΑΠ κατά της ΠΑΕ Άρης».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.