Η «ανάγνωση» της ήττας και ο στόχος στο Πρωτάθλημα για τον Ηρακλή

Δημήτρης Καλαϊτζής06 Οκτωβρίου 2021

Ιδανικός αυτόχειρας ο Ηρακλής στις Σέρρες, καθώς αν και βρέθηκε να προηγείται 1-0 με γκολ του Μπαστακού στο 67ο λεπτό της αναμέτρησης, όχι μόνο δεν κράτησε το υπέρ του προβάδισμα, αλλά κατάφερε να χάσει το παιχνίδι και ο Πανσερραϊκός να πάρει την πολυπόθητη γι' αυτόν πρόκριση στην πέμπτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Σε σχέση με το πρώτο επίσημο ματς  της χρονιάς με αντίπαλο τον Πιερικό (2-1) στην Κατερίνη, είδαμε αλλαγές στην ενδεκάδα από τον Κώστα Γεωργιάδη, με τους Χρουσιέλ, Κάκκο και Τόμας να μένουν στον πάγκο. 

Η επιλογή του Σγουρή στη θέση των στόπερ αντί του 24χρονου Πολωνού ογκόλιθο μαζί με τον Κωστούλα εκ του αποτελέσματος δεν δικαίωσε τον 41χρονο τεχνικό των «κυανολεύκων». Η άμυνα του Ηρακλή εκτέθηκε αρκετές φορές σε επιθέσεις των γηπεδούχων, που θα μπορούσαν και νωρίτερα πέρα των δυο τερμάτων που πέτυχαν συνολικά στην αναμέτρηση, να σημειώσουν κι άλλα γκολ. 

Όπως κι να 'χει άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο πρέπει να αφήσουν πίσω τους τον οδυνηρό αποκλεισμό και να ρίξουν το βάρος στο Πρωτάθλημα. Η φετινή περίοδος είναι μεταβατική και θα πρέπει όλοι τους να το καταλάβουν αυτό και να μην υπάρχουν υπερβολικές απαιτήσεις από το συγκρότημα του Κώστα Γεωργιάδη. 

Κακά τα ψέματα, όπως λένε και οι άνθρωποι του Γηραιού στις μεταξύ τους συζητήσεις, ο φετινός στόχος είναι να μπουν οι φάσεις για κάτι καλύτερο του χρόνου και να δημιουργηθεί μία σκληροτράχηλη ανταγωνιστική ομάδα που θα παλεύει κάθε Κυριακή για το τρίποντο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.