Η αναδιάρθρωση και η αδυναμία του Ηρακλή

Γιάννης Τσερβίνης08 Ιουνίου 2020

Στο… μηδέν και από τα «τυφλά» συνεχίζεται η προσπάθεια εξεύρεσης λύσης στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή. Μετά την προσπάθεια εισόδου του Χρόνη Παπαβραμίδη που πέρασε αλλά δεν… ακούμπησε, μιας και όπως μετέφερε ο ίδιος στο Metropolis 95,5 ούτε συμφωνία με τον Βόλο και τον Απόλλωνα Λάρισας υπήρξε, ούτε λύση για τα παλιά χρέη διαπίστωσε, οι κυανόλευκοι αναζητούν λύση για τη νέα χρονιά. Κλασικά, όπως γίνεται κάθε καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια. Σαν ένα κακοπαιγμένο σίριαλ που το μόνο που προκαλεί είναι δυσφορία και εκνευρισμό στον κόσμο της ομάδας. Πολύ απλά γιατί όλο το χρονικό διάστημα που ο Ηρακλής αγωνιζόταν στην Γ’ κατηγορία της ΕΠΣΜ, δεν κινητοποιήθηκε ο κυανόλευκος μηχανισμός για την εξεύρεση λύσης. Οι όποιες λίγες φιλότιμες προσπάθειες έγιναν δεν «καρποφόρησαν». 

Και για να γίνει κατανοητή η κατάσταση στον Ηρακλή πρέπει να τονιστεί για ακόμη μία φορά ότι ΛΥΣΗ δεν σημαίνει απαραίτητα το να βρεθεί διαθέσιμος ΑΦΜ ομάδας επαγγελματικής κατηγορίας. ΛΥΣΗ είναι να αναλάβει τον Ημίθεο ένας άνθρωπος που θα ηγηθεί οικονομικά και διοικητικά-παίρνοντας αυτός τις αποφάσεις- και κατ’ επέκταση θα δαπανήσει χρήμα ζεστό για να αγοράσει ΑΦΜ. «Ξεψαχνίζοντας» με το νομικό και οικονομικό επιτελείο του τι ισχύει με παλαιά χρέη κτλ.

Βεβαίως για να «τρέξει» καλύτερα όλο το συγκεκριμένο «πακέτο», μιας και δεν αφθονούν στην Ελλάδα οι επιχειρηματίες που θα διαθέσουν χρόνο και χρήμα για να εμπλακούν στο ταλαίπωρο και συχνά δίχως πολλά έσοδα ελληνικό ποδόσφαιρο, απαιτείται λύση οριστική στο θέμα του Γυμναστικού Συλλόγου. Αυτό είναι το «α και το ω», αυτό λένε στο Κατσάνειο-και έτσι είναι- ότι αποτελεί το… κλειδί της διαμόρφωσης θετικών εξελίξεων.

Ακόμη και μία πιθανή αναδιάρθρωση κατηγοριών μπορεί να βοηθήσει τον Ηρακλή εάν τελειώσει θετικά το κεφαλαιώδες αυτό ζήτημα που τον κρατάει δέσμιο εδώ και χρόνια. Σε μία συνάντηση άλλωστε, εκεί στις αρχές Σεπτεμβρίου, ο Λευτέρης Αυγενάκης το είχε πει σε off the record συζήτηση. Αφού είχε ενημερωθεί πρωτίστως για τις επαναλαμβανόμενες αδικίες κατά του Ηρακλή. «Αναδιάρθρωση, ΑΦΜ, έλευση ισχυρού παράγοντα και τα λεμέ ξανά»…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.