Η αλλαγή του Σοάρες και το τετ α τετ με τον Λουτσέσκου

Γιώργος Καστάνης16 Μαΐου 2022

Ήταν ενθουσιασμένος ο Πορτογάλος άσος του Δικεφάλου για το γκολ που πέτυχε στο Καραϊσκάκη και με το οποίο άνοιξε το σκορ, αλλά και για την απόδοσή του. Δείχνει ότι έχει προσαρμοστεί στα “θέλω” του Λουτσέσκου, πιστεύει ότι μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα, πρέπει όμως να έχει ρυθμό στα πόδια του.

Προχθές όταν αντικαταστάθηκε στο 69ο λεπτό από τον Ελ Καντουρί, φάνηκε από τις κινήσεις του, πως βγάζει μία δυσαρέσκεια γιατί προφανώς ήθελε να παίξει περισσότερο και να βοηθήσει την ομάδα. Είναι ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει κάθε παίκτη που έχει εγωισμό και ικανότητες, τις οποίες θέλει να τις δείχνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Λουτσέσκου αντιλήφθηκε την ιδιαιτερότητα του θέματος, κατάλαβε πως ο παίκτης του, δεν ήταν ικανοποιημένος από την αντικατάστασή του και αμέσως δεν...έχασε χρόνο. 

Τον “έπιασε”, ενώ το παιχνίδι ήταν σε εξέλιξη και του εξηγούσε τι ακριβώς ισχύει στην περίπτωση για τις αλλαγές που αποφασίζει μαζί με τους συνεργάτες του. Ήθελε να του δώσει να αντιληφθεί το σκεπτικό που αναλύει σε όλη την ομάδα. Με αυτόν τον τρόπο φάνηκε πως τον “κέρδισε” ακόμη περισσότερο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.