Νέο φιλικό για την εθνική με το Μαυροβούνιο: Η αλλαγή θέλει διάρκεια

Γιάννης Τσερβίνης27 Μαρτίου 2022

Βαθιά ικανοποίηση για την εμφάνιση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο (και το αποτέλεσμα βεβαίως) απέναντι στη Ρουμανία επικρατεί στην εθνική ομάδα.

Στο ντεμπούτο του Γκουστάβο Πογιέτ στον πάγκο, η γαλανόλευκη είχε καλή απόδοση στη φιλική αναμέτρηση, κυρίως στο μεσοαμυντικό κομμάτι, ενώ σχετικά καλά πήγε και στο επιθετικό.

 Εκτός του γκολ του Μπουχαλάκη πέτυχε ακόμη ένα που ακυρώθηκε με τον Γιακουμάκη, ενώ είχε και κάποιες καλές στιγμές, τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. 

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε ότι με εξαίρεση το πρώτο πεντάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου η Ελλάδα δεν απειλήθηκε από τη Ρουμανία και το 0-1 ήρθε μάλλον φυσιολογικά.

Η επιθετική της ανάπτυξη, η γρήγορη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση, η πίεση και το συνεχές τρέξιμο των χαφ για να βγουν πρώτοι στην μπάλα ήταν ορισμένα από τα… συν

Η περιβόητη αλλαγή ωστόσο που άπαντες προσδοκούν να γίνει έτσι ώστε να επιστρέψει η Εθνική στις μεγάλες διοργανώσεις απαιτεί συνέχεια και διάρκεια. Για αυτό το λόγο προγραμματίστηκε και άλλο φιλικό παιχνίδι, αυτό με αντίπαλο το Μαυροβούνιο στην Ποντγκόριτσα το βράδυ (21:00) της Δευτέρας.

Αναμέτρηση στην οποία ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής θέλει να δει ακόμη περισσότερα θετικά στοιχεία από τους παίκτες του.

Απών από τον αυριανό φιλικό αγώνα με το Μαυροβούνιο θα είναι ο Γιώργος Τζαβέλλας. Ο αρχηγός της ΑΕΚ αισθάνθηκε ενοχλήσεις μετά το παιχνίδι με τη Ρουμανία και αποφασίστηκε μαζί με το ιατρικό επιτελείο να μην ταξιδέψει για την Ποντγκόριτσα. 

Ο Τζαβέλλας επέστρεψε στην Αθήνα και τις επόμενες ώρες θα υποβληθεί σε ενδελεχείς εξετάσεις για να διαπιστωθεί ποιο είναι το πρόβλημα και πόσο μεγάλο είναι αυτό. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Πογιέτ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.