Η αγωνία του Βέλεθ

Γιώργος Στράντζαλης22 Μαρτίου 2020

Η καθημερινή αύξηση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων με κορωνοϊό (και) στην Ισπανία είναι κάτι το οποίο ανησυχεί ιδιαίτερα τον Φραν Βέλεθ. “Κλειδωμένος” στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη βλέπετε, ο αμυντικός του Αρη ζει καθημερινά με την αγωνία της δύσκολης κατάστασης που βιώνει η γυναίκα του και η κόρη τους στην Ταραγόνα.

«Η πόλη μου έχει μεγάλο πρόβλημα. Μίλησα με φίλους μου γιατρούς, μου είπαν ξεκάθαρα ότι δεν ανακοινώνεται ο αληθινός αριθμός των κρουσμάτων και δεν μπορεί να ανακοινωθεί. Όλη η οικογένειά μου είναι κλεισμένη στο σπίτι και με απόφαση της Κυβέρνησης έκλεισαν όλα, μόνο ένα άτομο από κάθε οικογένεια επιτρέπεται να βγει έξω για να πάρει τα απαραίτητα. 

Μιλάω με την οικογένειά μου συνεχώς, προσπαθώ να τους δώσω δύναμη. Θα μιλήσω ξανά με το κλαμπ (τον Αρη) για να μας δοθεί η άδεια να πάμε στις οικογένειές μας. Είναι μεγάλο ρίσκο, το ξέρω. Ο ιός είναι παντού. Τα πράγματα είναι χειρότερα απ’ ότι νομίζουμε», είπε μεταξύ άλλων ο Φραν Βέλεθ, μιλώντας σε μέσο της Αθήνας (gazzetta.gr), όπου και περιέγραψε το πώς βιώνει εξ αποστάσεως την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.