Η αγωνία του Ελ Καντουρί για την αποκλεισμένη οικογένειά του

Κώστας Πετρωτός15 Μαρτίου 2020

Δεν είναι καθόλου εύκολη αυτή η περίοδος για τον Ομάρ Ελ Καντουρί. Κι αυτό γιατί ο περιορισμός στο σπίτι ελέω κορωνοϊού τον βρήκε να βιώνει την κατάσταση μακριά από την οικογένειά του, η οποία αυτή την περίοδο ζει στο επίκεντρο της επιδημίας στην Ευρώπη, στην Λομβαρδία. 

Η σύζυγός του Καμίλα και δυο τους αγόρια, ο εξάχρονος Αδάμ και ο τετράχρονος Ράιαν βρίσκονται στην στην Μπρέσια, πόλη στην οποία μεγάλωσε η σύζυγος του Μαροκινού άσου του ΠΑΟΚ. Είχαν μεταβεί στην Ιταλία στα μέσα Φεβρουαρίου, εκμεταλλευόμενοι την διακοπή μαθημάτων που υπήρχε στο γαλλικό σχολείο που πηγαίνουν στην Θεσσαλονίκη. Σκοπός τους ήταν να μείνουν για δέκα μέρες στην Μπρέσια και να επιστρέψουν, όμως, η απόφαση της ιταλικής κυβέρνησης να βάλει τη χώρα σε καραντίνα, τους κρατά στην Μπρέσια.

Ο Ομάρ έχει συνεχώς επαφή μαζί τους μέσω των social media και διαφόρων εφαρμογών και αυτό που τον καθησυχάζει είναι ότι όλοι τους είναι απολύτως καλά. Πλέον, πάει ένας μήνας απ΄τότε που ήταν μαζί και αυτό μεγαλώνει τον βαθμό δυσκολίας για την περίοδο απομόνωσης που πρέπει να περάσει και ο ίδιος. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ περνά μερικές ώρες με πρόγραμμα εκγύμνασης στο σπίτι, ενώ έχει βρει και έναν χώρο για να βγαίνει, μακριά από τον κόσμο, για τρέξιμο και εκτός της οικίας του.

Όσο για τους γονείς του, αυτοί μένουν μόνιμα στο Βέλγιο, αλλά αυτή την περίοδο βρίσκονται στο Μαρόκο και αυτό μειώνει κάπως την αγωνία που νιώθει, όπως κάθε άνθρωπος, για τα πολύ στενά συγγενικά πρόσωπα του.

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (15/3)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.