Η αφιέρωση Μανούσου σε Παντελίδη και η συνεργασία που έμεινε στη... μέση

Metrosport Team10 Δεκεμβρίου 2019

Ο επιθετικός του Ατρομήτου μόλις σκόραρε με πέναλτι απέναντι στον Αρη έσπευσε να αγκαλιάσει τον προπονητή του, ο οποίος προσπάθησε να τον φέρει στο “Κλ. Βικελίδης”, μερικούς μήνες πριν

Αρκετοί ξαφνιάστηκαν βλέποντας τον Γιώργο Μανούσο να πηγαίνει… τρέχοντας στον Σάββα Παντελίδη, μετά το γκολ-πέναλτι κόντρα στον Αρη στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής.

Αλλοι, πάλι, το είχαν… στανταράκι ότι ο 32χρονος μεσοεπιθετικός θα αφιέρωνε σε εκείνον, εφόσον σκόραρε, γι’ αυτό και “δικαιώθηκαν” εύκολα.

Παρά το γεγονός ότι οι δυο τους δεν συνεργάστηκαν στο παρελθόν, ο έλληνας τεχνικός τρέφει εκτίμηση στις ικανότητες του Μανούσου. Αυτός ήταν και εκ των βασικών λόγων, που οι πληροφορίες τον ήθελαν να “ψήνει” τον ποδοσφαιριστή, ώστε να μετακομίσει στο “Κλ. Βικελίδης”.

Ο Μανούσος, όμως, είχε άλλα πράγματα στο μυαλό του, ενώ λεγόταν ότι οι αξιώσεις του ήταν κάπως “υπερβολικές”. Ο Μυτηλινιός μέσος παρέμεινε στον Ατρόμητο βρίσκοντας, τελικά, στο Περιστέρι τον Πειραιώτη προπονητή, ο οποίος ντεμπούταρε πριν λίγα 24ώρα απέναντι στους Θεσσαλονικείς.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.