Η ΑΕΚ πλήρωσε την δόση του Λιβάι Γκαρσία σε...fake λογαριασμό!

Metrosport Team11 Φεβρουαρίου 2021

Μια... γκάφα ενός υπαλλήλου της ΠΑΕ ΑΕΚ, παραλίγο να κοστίσει στον σύλλογο κάτι παραπάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ, που αφορούσε την δόση προς την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για τον Λιβάι Γκαρσία.

Σύμφωνα με την «Live Sport» πριν λίγες μέρες έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ ένα e-mail, σύμφωνα με το οποίο η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, ζητούσε από την «'Ενωση» το ποσό των 550.000 χιλιάδων ευρώ που αφορούσε την δεύτερη δόση από την μετραγραφή του Λιβάι Γκαρσία. Βέβαια, μέσα στο e-mail, αυτό, οι άνθρωποι της Μπεϊτάρ, ζητούσαν να καταβληθούν τα χρήματα σε έναν...διαφορετικό λογαριασμό από εκείνον που μπήκε η πρώτη.

Οι ιθύνοντες του Δικεφάλου, δίχως να επικοινωνήσουν με την ομάδα του Ισραήλ, έβαλαν τα χρήματα την ημερομηνία που τους ζητήθηκε σε αυτόν τον νέο λογαριασμό κι έμειναν ήσυχοι πως όλα έβαιναν καλώς, ωστόσο είχαν πέσει θύματα απάτης όπως αποδείχθηκε. Λίγα 24ωρα αργότερα, η διοίκηση της Μπεϊτάρ επικοινώνησε με την ΑΕΚ και ζήτησε τον λόγο που δεν είχε καταβληθεί η δόση για τον Γκαρσία.

Εκείνη τη στιγμή σήμανε...«συναγερμός» στα γραφεία της ΠΑΕ. Η κινητοποίηση ήταν άμεση και χρησιμοποιήθηκαν κάθε είδους... γνωριμίες προκειμένου να βρεθεί τελικά που πήγε το ποσό. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση του εισαγγελέα, ο λογαριασμός στον οποίο είχαν μπει τα χρήματα μπλοκαρίστηκε και τα χρήματα τελικά “σώθηκαν”, ωστόσο το περιστατικό έκανε έξαλλο τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.