Η 2η θέση περνάει από το ΟΑΚΑ για τον ΠΑΟΚ

Metrosport Team15 Ιουλίου 2020

Προτελευταία στροφή των πλέι οφ και ο ΠΑΟΚ κάνει την πιο σημαντική έξοδο του. Ο Δικέφαλος θα κοντραριστεί στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ με φόντο την δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. 

Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει να αντιμετωπίσει τη γνωστή απουσία του Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος έμεινε στη Θεσσαλονίκη αφού δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί. Ο Πορτογάλος αναμένεται να διατηρήσει το ίδιο σχήμα με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αφού απέδωσε καρπούς. Έτσι στην αρχική ενδεκάδα θα βρίσκονται οι: Πασχαλάκης, Μιχάι, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ροντρίγκο, Μαουρίσιο, Εσίτι, Γιαννούλης, Μπίσεσβαρ, Άκπομ, Τζόλης. 

Στην αντίπερα όχθη, ο Μάσιμο Καρέρα θα έχει όλα τα όπλα του διαθέσιμα καθώς στη χθεσινή (14/7) προπόνηση είδε και τον Χρήστο Αλμπάνη να συμμετέχει κανονικά και να μπαίνει στην αποστολή. Ο Ιταλός τεχνικός θα προτιμήσει ένα 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Μπάρκας, στην άμυνα οι Λόπες, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι και Μπακάκης. Στον άξονα οι Σιμόες, Μάνταλος, Κρίστιτσιτς ενώ στην επίθεση θα αγωνισθούν Λιβάγια, Ολιβέιρα και Βέρντε.  

Ο Ντάνι Μακέλι είναι ο εκλεκτός της αναμέτρησης. Ο 37χρονος Ολλανδός που ανήκει στην Elite κατηγορία της UEFA θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Μάριο Ντικς, Χέσελ Στέεγκστρα, με τον Διαμαντόπουλο 4ο και στο VAR τους Γιόακιμ Κάμφιους, Πολυχρόνη Κωσταρά. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.