Η 29χρονη σύντροφος του Αλ Πατσίνο έχει... ιστορικό με ηλικιωμένους και πλούσιους άντρες

Metrosport Team01 Ιουνίου 2023

Στην περίπτωση της σχέσης του Αλ Πατσίνο και της Νουρ Αλφαλάχ ισχύει το «ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά». Ο 82χρονος και η 29χρονη περιμένουν το πρώτο τους παιδί, το τέταρτο για τον ηθοποιό. Η Αλφαλάχ είναι μικρότερη από την πρώτη κόρη του Αλ Πατσίνο, Τζούλι, που είναι 33 ετών. Αλλά όλα αυτά μικρή σημασία έχουν για το ζευγάρι και κυρίως για την Αλφαλάχ, η οποία προτιμά τις σχέσεις με μεγαλύτερους άνδρες.

Ένα δημοσίευμα της Page Six είχε γράψει χαρακτηριστικά πως η ίδια «κάνει σχέσεις με πολύ πλούσιους, ηλικιωμένους άνδρες».

Πριν τον Αλ Πατσίνο, ο Μικ Τζάγκερ

Όπως γράφει η Daily Mail, η 29 χρονη διατηρούσε δεσμό με τον Μικ Τζάγκερ, όσο εκείνος βρισκόταν στη Γαλλία για περιοδεία των Rolling Stone, το 2017. Τότε εκείνη ήταν 22 κι εκείνος 74. Όπως αποκάλυψαν τότε διάφορες πηγές, η Αλφαλάχ είχε βρεθεί σε ένα διαμέρισμα του στα προάστια του Παρισιού, ενώς ένας σοφέρ μετά την οδήγησε πίσω στο ξενοδοχείο της, την επόμενη μέρα. Οι δυο τους απήλυασαν αρκετές ρομαντικές βραδιές, συμπεριλαμβανομένου και ενός δείπνου στο Caviar Kaspia με όλο το συγκρότημα, καθώς και ένα γεύμα για δύο, στο La Stresa.

Η Αλφαλάχ ήταν παρούσα και όταν οι Rolling Stones έπαιξαν στο U Arena. «Ο Μικ εξακολουθεί να έχει τη θρυλική του γοητεία, αλλά ακόμη και το συγκρότημα εξεπλάγην όταν κάποια τόσο νέα και όμορφη όσο η Αλφαλάχ ήρθε στο Παρίσι για να τον δει», είχε πει μια πηγή στη DailyMail εκείνη την εποχή και είχε προσθέσει: «Είναι και οι δύο ελεύθεροι και φαινόταν να διασκεδάζουν πολύ μαζί, οπότε όλοι τους άφησαν να συνεχίσουν. Ο Μικ δεν έχει απολύτως κανένα σημάδι γήρανσης. Είχε σίγουρα ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του και τη διάσημη λάμψη στα μάτια του. Η Αλφαλάχ έχει πολύ αυτοπεποίθηση και καλά μορφωμένη, έτσι ταίριαζε καλά σε όλα τα πολυτελή μέρη που πήγαν μαζί».

Ωστόσο, δεν επιβεβαιώθηκε πως οι δυο τους ήταν μαζί, ενώ παρά τις διάφορες άλλες πηγές που τους ήθελα single και τους δυο, το εκκολαπτόμενο ειδύλλιό είχε προκαλέσει αναταραχή, αφού ο εκπρόσωπος του Μικ επέμενε ότι ήταν ακόμη σε σχέση με τη Μέλανι Χάμρικ, με την οποία έβγαινε από το 2014. Είναι και η μητέρα του όγδοου παιδιού του.

Λέγεται πάντως ότι ο Μικ και η Νουρ συναντήθηκαν όσο ήταν ακόμη με την Μέλανι και έμειναν μαζί πολύ μετά τη διακοπή της σχέσης του μαζί της. Το όλο ειδύλλιο κράτησε ένα χρόνο, ενώ τον Απρίλιο του 2018 η Αλφαλάχ ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram, με τον Μικ να την αγκαλιάζει σφιχτά. Το χάσμα της ηλικίας όμως έκανε την εμφάνιση του, ενώ παρά τα αρνητικά σχόλια που έλαβε στο ίντερνετ, «δεν μετάνιωσε για τον Μικ, μιας και είχε υπέροχες αναμνήσεις».

Αλφαλάχ και Νίκολας Μπεργκρούεν

Ο γιος ενός συλλέκτη έργων και μιας ηθοποιού, Νίκολας Μπεργκρούεν, εντοπίστηκε να γευματίζει πρώτη φορά με την Αλφαλάχ το 2018, όταν όμως υπήρχε ακόμη έντονο ειδύλλιο με τον Τζάγκερ. Μέχρι τον Αύγουστο εκείνης της χρονιάς, ωστόσο, φαίνεται ότι εκείνη και ο 60χρονος Νίκολας τα πήγαιναν πολύ καλά.

Μάλιστα, η ίδια ανέβασε φωτογραφία μαζί του την ημέρα των γενεθλίων του γράφοντας: «Τόσο χαρούμενη που γιορτάζω μαζί σου». Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έκαναν πολλές ρομαντικές αποδράσεις, όπως στο Κάπρι της Ιταλίας και στον Σεν Τρόπε της Γαλλίας.

Τον Οκτώβριο, η Αλφαλάχ και ο Νίκολας εθεάθησαν σε μια έκθεση τέχνης στο Λος Άντζελες, ενώ ένα μήνα αργότερα, ανήρτησε μια φωτογραφία με τον ίδιο και τον μικρότερο αδερφό της στα γενέθλια της. Όλο το 2019 ανέβαζε στιγμιότυπα από τη ζωή τους, αλλά δεν είναι σαφές πότε το ζευγάρι χώρισε και γιατί.

Αλφαλάχ και Κλιντ Ίστγουντ

Οι φήμες για πολύ στενή επαφή του Ίστγουντ και της Αλφαλάχ ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2019, όταν ο φωτογραφικός φακός τους έπιασε να φεύγουν μαζί από βραδινή έξοδο. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και σκηνοθέτης εθεάθη να φεύγει από το διάσημο hotspot Craig’s στο Δυτικό Χόλιγουντ με την παραγωγό ταινιών Αλφαλάχ στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του, πυροδοτώντας εικασίες ότι υπήρχε κάτι μεταξύ τους.

Προηγουμένως, όμως, ο Ίστγουντ εθεάθη με τους γονείς της Νουρ έξω από το ιαπωνικό εστιατόριο Nobu στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια. Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε για το φημολογούμενο ειδύλλιο, η Αλφαλάχ επέμενε πως ήταν απλώς οικογενειακός φίλος, λέγοντας στη Daily Mail πως «δεν υπάρχει σχέση. Δεν βγαίνουμε ραντεβού. Είμαστε οικογενειακοί φίλοι και η οικογένειά μου ήταν εκεί και τέλος. Πιστέψτε με, δεν υπάρχει σχέση».

Αλφαλάχ και Έλι Ροθ

Δύο μόλις μήνες μετά τον χωρισμό του, ο 50χρονος Έλι Ροθ και η Νουρ Αλφαλάχ ξεκίνησαν να βγαίνουν, όταν οι δυο τους παρευρέθηκαν στην ίδια γαμήλια δεξίωση στο Μαλιμπού. Τις εβδομάδες που ακολούθησαν, οι δυο τους εθεάθησαν σε μια διάφορα ραντεβού και κατά τη διάρκεια μιας εξόδου, η Αλφαλάχ φωτογραφήθηκε με πιασμένο το χέρι της με τον σκηνοθέτη.

Δεδομένου ότι τα ραντεβού συνέβησαν περίπου την ίδια περίοδο που υπήρχε στη ζωή της και ο Νίκολας, δεν είναι ακόμα σαφές εάν οι δυο τους είχαν κάτι παραπάνω ή αν ήταν απλώς φίλοι.

Πηγή: intronews.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.