H πρόταση από τη Σερβία και το ερωτηματικό για Ροζ

Γιώργος Στράντζαλης28 Απριλίου 2020

Στην πρώτη γραμμή της κιτρινόμαυρης επικαιρότητας βρίσκεται το όνομα του Λίντσε Ροζ, με τον Γάλλο αμυντικό του Αρη να βρίσκεται στο ραντάρ πολλών ομάδων από το εξωτερικό. Κάτι το οποίο στην ΠΑΕ περίμεναν ότι θα συμβεί. Με τις ενδείξεις να υπάρχουν από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν έφθασε πρόταση από την Τουρκία η οποία ωστόσο για διάφορους λόγους είχε απορριφθεί.

Ο Ροζ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022, όμως, από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Δίχως αυτό να σημαίνει πως οι κιτρινόμαυροι έχουν βάλει στον ποδοσφαιριστή πωλητήριο. Τουναντίον. Απλούστατα έθεσαν συγκεκριμένες οικονομικές απαιτήσεις για τους “μνηστήρες” του Γάλλου αμυντικού, στη σκέψη του οποίου επίσης δεν είναι ξεκάθαρα τα πράγματα σχετικά με το μέλλον του. Βασικό ρόλο θα διαδραματίσουν αφενός η στάση του Αρη και αφετέρου η διάθεση του ίδιου.

Η τελευταία χρονικά πρόταση που έφθασε… στα αυτιά των ανθρώπων του Αρη ήρθε από τη Σερβία και συγκεκριμένα από τον Ερυθρό Αστέρα. Άνθρωπος που λειτουργεί για την ομάδα του Βελιγραδίου απευθύνθηκε σε αντίστοιχους του Αρη για την περίπτωση του Ροζ και όπως προκύπτει και από τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα η πρώτη πρόταση απορρίφθηκε, διότι κρίθηκε από τους κιτρινόμαυρους μη συμφέρουσα. Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, οι “ερυθρόλευκοι” έκαναν πρόταση 700 χιλιάδων ευρώ, με τον Αρη να εμμένει στις απαιτήσεις του για ένα εκατομμύριο συνυπολογίζοντας πάντα ότι από αυτά θα λάβει τις 750 χιλιάδες, καθώς το 25% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή ανήκει στη Λοριάν. 

Μάλιστα, σε συγκεκριμένο δημοσίευμα αναρωτιούνται τους λόγους της απόρριψης της πρότασης από την πλευρά του Αρη από τη στιγμή η ομάδα αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα και σημειώνεται πως ο Ερυθρός Αστέρας δεν σκοπεύει να μπει σε διαδικασία επαναδιαπραγματεύσεων. Στέκονται επίσης στο ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ σημειώνοντας με βεβαιότητα ότι «δεν κατέθεσε επίσημη πρόταση και ο πρόεδρος της ομάδας από τη Λευκωσία, Πρόδρομος Πετρίδης, δεν είναι έτοιμος για να καλύψει ούτε το μισό των απαιτήσεων του Αρη».

Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι ομάδες από την Πολωνία και την Κροατία επίσης έχουν βάλει στο ραντάρ τους τον Ροζ. Το σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι πως καμία ομάδα δεν έχει προσφέρει στους κιτρινόμαυρους το ποσό του ενός εκατομμυρίου, το οποίο όπως φαίνεται αποτελεί τη βάση των συζητήσεων για την προοπτική πώλησης του 28χρονου αμυντικού. Ενδεικτικό αυτού, οι πληροφορίες για νέα επικοινωνία εντός του προηγούμενου Σαββατοκύριακου που είχε άνθρωπος της Σερβικής ομάδας με στέλεχος της ΠΑΕ, ζητώντας να ρίξουν τις οικονομικές απαιτήσεις. Η συζήτηση προφανώς έπεσε στο... κενό.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.