H επένδυση στον Πάλμα και το «όχι» στα 2 εκ. ευρώ

Γιώργος Στράντζαλης23 Ιουλίου 2022

Η εμφάνιση του Λουίς Πάλμα στο παιχνίδι με την Γκόμελ αποτελεί μια πρώτη δικαίωση των ανθρώπων του Αρη που πίστεψαν στο ταλέντο του 22χρονου μεσοεπιθετικού από την Ονδούρα, τού προσέφεραν συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας και τον «ανάγκασαν» με το ενδιαφέρον τους, πέρυσι τον Ιανουάριο, να βγει για πρώτη φορά εκτός της χώρας του προκειμένου να κάνει το ευρωπαϊκό του όνειρο πραγματικότητα.

Κόντρα στους Λευκορώσους τα έκανε όλα. Αλλά το πιο σημαντικό είναι η βελτίωση που δείχνει και τα άλματα προόδου που κάνει, επιστρέφοντας μέρος της εμπιστοσύνης του Μπούργος και δικαιώνοντας ταυτόχρονα τον Θόδωρο Καρυπίδη για την επιλογή. 

Ο ισχυρός άνδρας του Αρη ήταν εκείνος που αποφάσισε πέρυσι να επενδύσει στο ταλέντο του Πάλμα, δίνοντας το ποσό των 200 χιλιάδων ευρώ στην Βίντα. Χρήματα τα οποία έχει ήδη έχουν απόσβεση αν κρίνουμε από τη συμμετοχή που έχει ο 22χρονος σε κρίσιμες καμπές αγώνες (βλ. ΑΕΚ) αλλά και από τις ποδοσφαιρικές μετοχές του, που έχουν ανοδική τάση.

Ήδη, στα γραφεία της ΠΑΕ έχουν φτάσει προτάσεις για τον Πάλμα, μια εκ των οποίων μάλιστα έφτασε χθες από ομάδα του MLS. Η απάντηση του Αρη στην προσφορά των 2 εκατομμυρίων ευρώ ήταν αρνητική καθώς εκτιμάται ότι οι μετοχές του ποδοσφαιριστή, με εμφανίσεις όπως η προχθεσινή, θα εκτοξευτούν κι άλλο και ο Αρης μπορεί από το πρότζεκτ στο οποίο επένδυσε πέρυσι τον Ιανουάριο να έχει τεράστιο όφελος. 

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» πιστεύουν πως φέτος θα είναι η χρονιά του αφού ήδη από το φινάλε της περασμένης αγωνιστικής περιόδου έδειξε θετικά δείγματα γραφής, για αυτό και εκτιμούν ότι στο μέλλον θα έρθει καλύτερη πρόταση για χάρη του. Για αυτό και απορρίφθηκε η πρόταση από τις ΗΠΑ, ενώ έχει μπει ως βάση για έναρξη των συζητήσεων με κάθε ενδιαφερόμενη ομάδα που θα καταθέσει πρόταση για τον Πάλμα τουλάχιστον τα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.